Katı meyve sıkacağı araştıran var mı

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugun almay düşünüyorum arkadaşlar ama 150 civarı king falan da olur

ne alsam acaba

kullandığınız tavsiye ettiğiniz etmediğiniz var mı ? malum bebekli arkadaşlarımızın bir baktıkları vardır belki :)

TABİKİ İYİ MARKALAR DAHA KALİTELİDİR AMA BEN 4 YILDIR SİNBO KULLANIYORUM HİÇ BİR SIKINTI YAŞAMADIM

Keşke almasaydım dediğiniz ürünler diye bi konu vardı hocam. Orada en çok yazılan aletlerden birisi katı meyve sıkacağıydı. Bende araştırdım genelde herkes boşuna almışım diye tavsiye etmedi. Ama moulunex markası iyiydi

emines' Alıntı:
2 yıl önce almıştım 2 kere kullandım :)
bende 6 yıl önce aldım toplasan 6-7 kere kullanmamışımdır,philips benimki çoook pislik çıkıyo peşine bir sürü parça yıkamak zorunda kalıyosun hiç tavsiye etmiyorum

Ben Arçelik kullanıyorum. Çok memnunum, posasında su bırakmıyor hiç. Özellikle grip dönemi çok işe yarıyor, ufaklık da seviyor meyve suyunu.

xasi05x' Alıntı:
Keşke almasaydım dediğiniz ürünler diye bi konu vardı hocam. Orada en çok yazılan aletlerden birisi katı meyve sıkacağıydı. Bende araştırdım genelde herkes boşuna almışım diye tavsiye etmedi. Ama moulunex markası iyiydi
hocam onların çocuğu yoktur:) bana geçen sene kardeşim doğum günü hediyesi almıştı, hergün kullanıyorum memnunum

bende çocuk olduktan sonra aldım.keşke almasaydım diyorum.çok bulaşık çıkıyor çok yer kaplıyor vs. kaldırdım üst dolaplardan birinde duruyor öyle.bence çok gereksiz

BBNET
Geri