wake__up Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 609 2 Haziran 2016 #1 ya arkadaşlar kis 2014 te bu ayarı biliyordum fakat kis 2016 da şifrelenmiş bağlantıyı kapatamıyorum. kilitledi resmen internette hiçbiryere giremiyorum ekran görüntüsünü de atıyorum bu ayar nerede bilen var mı şunu kapatayım Ekli dosyalar 1.jpg 173.5 KB · Görüntüleme: 633
ya arkadaşlar kis 2014 te bu ayarı biliyordum fakat kis 2016 da şifrelenmiş bağlantıyı kapatamıyorum. kilitledi resmen internette hiçbiryere giremiyorum ekran görüntüsünü de atıyorum bu ayar nerede bilen var mı şunu kapatayım
F furkan4304 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 535 2 Haziran 2016 #2 Hocam ayarlar-ek-ağ yolunu izleyip oradaki işaretli bölümleri değiştir
wake__up Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 609 2 Haziran 2016 #3 furkan4304' Alıntı: Hocam ayarlar-ek-ağ yolunu izleyip oradaki işaretli bölümleri değiştir Genişletmek için tıkla ... hay Allah razı olsun mafetmişti beni ya bir türlü bulamamıştım teşekkürler hocam
furkan4304' Alıntı: Hocam ayarlar-ek-ağ yolunu izleyip oradaki işaretli bölümleri değiştir Genişletmek için tıkla ... hay Allah razı olsun mafetmişti beni ya bir türlü bulamamıştım teşekkürler hocam