Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kasper kis 2009 kullanıyorum. son gönlerde cozzuttu. face yi dolandırıcılık sitesi olarak gösteriyor ve giremiyorum.
nedeni hakknda bilgi sahibi olan var mı acaba
Merhaba;
Kaspersky i kapattıktan sonra bu hatayı almadan girebiliyorsanız, Facebook için antivirüs e güvenilir site eklemesi yapabilirsiniz ve bu siteyi es geçmesini sağlayabilirsiniz.
bunun için versiyonlarda farklılık göstermesi doğaldır. Bir tane uygulama için örnek sayfa paylaşıyorum. İyi çalışmalar
kasper kis 2009 kullanıyorum. son gönlerde cozzuttu. face yi dolandırıcılık sitesi olarak gösteriyor ve giremiyorum.
nedeni hakknda bilgi sahibi olan var mı acaba
sonuna * karakteri koyunca her face ile ilgili başlayan kapı açık kalıyor gibi geldi bana.
bir de bu güne kadar bişey demeyen kasper neden bööle cozuttu acabaa
2012 security sürümü kullanıyorum face ile arası odlukça iyi. Aynı veritabanlarını kullandıklarını göz önüne alırsak sizin facebooktan üye olduğunuz grup/oyun/reklamlardan birinin zararlı içerik barındırmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Facebook'u zararlılar listesinden çıkarın. Gezinin bakalım hangi konumda güvensiz olduğunu bildiriyor.