kaskocum beni kekliyor mu?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
adıma kayıtlı arac var. kaskosu 2.yıl. bu yıl %30 hasarsızlık hakkım oldu öyle yaptık kaskoyu.
şimdi 2. aracı da alsam onu da %30 indirimli yapabilir miyim? yani adıma hem A hem B aracı indirimli kasko kayıtlı olabilir mi?
daha önce sordum arkadaşın biri EVET İNDİRİM DEVAM EDER dedi ama bugün bir kaskocuyu aradım dediler AYNI ANDA 2 ARAÇ İNDİRİMLİ OLMAZ. HASARSIZLIK ARACINDIR. 2.ARACA SIFIRDAN KASKO YAPARSIN 1.ARACA İNDİRİMLİ YAPMAYA DEVAM EDERSİN.

kaskocu beni kekliyor mu?

cyln' Alıntı:
adıma kayıtlı arac var. kaskosu 2.yıl. bu yıl %30 hasarsızlık hakkım oldu öyle yaptık kaskoyu.
şimdi 2. aracı da alsam onu da %30 indirimli yapabilir miyim? yani adıma hem A hem B aracı indirimli kasko kayıtlı olabilir mi?
daha önce sordum arkadaşın biri EVET İNDİRİM DEVAM EDER dedi ama bugün bir kaskocuyu aradım dediler AYNI ANDA 2 ARAÇ İNDİRİMLİ OLMAZ. HASARSIZLIK ARACINDIR. 2.ARACA SIFIRDAN KASKO YAPARSIN 1.ARACA İNDİRİMLİ YAPMAYA DEVAM EDERSİN.

kaskocu beni kekliyor mu?
Keklemiyordur öyle olsa herkes aracını bir başkası (indirimi olana) üzerine kaskolatırdı. :)

2. aracı bilmiyorum ama
eski kaskodaki hasarsızlık indirimi yeni alınan araçta devam ediyor.

Ben araba aldım, babamın üzerine yaptırdık arabayı, trafik sigortası babamın evvelden kullandığı araçta 280 tl iken(araç 20 yaşında), babamın üzerine yaptığımız benim araç(2009 model) 422 tl ye yapıldı.

Bende ucuz olmasını bekliyordum fakat bu şekilde, sizin de benzer bir durum

Baska bir kaskocuya daha sorun hocam
Bence dedigi gibidir. Neden pahaliya yapıp musteri kacirain ki. 1-2 yerden daha fiyat alin yinede

adam diyor ki eğer eski arabayı satarsan indirimin yeni araca taşınır
ama aynı anda iki aracın olursa birinde hasarsızlığın olur diğerinde sıfır kasko

kasko kişiyle ilgili olduğundan 2. araçta da hasarsızlığın devam etmesi daha mantıklı geliyor.

cyln' Alıntı:
adam diyor ki eğer eski arabayı satarsan indirimin yeni araca taşınır
ama aynı anda iki aracın olursa birinde hasarsızlığın olur diğerinde sıfır kasko
Sigorta sirketleri daha çok kazanmak için böyle bir karar almış olabilirler.

Arkadaşlar kasko daha çok sürücünün durumuna göre indirim yapıyor yani iki senedir bu sürücü kazza yapmamış kaskoyu bozdurmamış diye yorumlanarak 2. aracada aynı derecede indirim uygulanır tahminimce. Çünkü aracı satıp başka araba alınca aynı indirimi yeni aracında da yapıyorlar yani arabaya özel değil indirim kişiye özel bilmem anlatabildim mi?

ben de öyle dedim ama satarsan senle gelir satmazsan 2. alırsan 2.aldiğini sıfırdan yaparsın dedi

"HASARSIZLIK ARACINDIR" bu yanlış.
Hasarsızlık kişinindir. Sizin kaskocunun verdiği bilgi zaten bu aşamada yanlış.

1 ".öt" le 9 kamyon süremezsin derdi rahmetli dedem. 2 arabayı hep sen mi süreceksin.belli ki biri senin biri yakınının,risk var bu işte.sıfır kasko işler.

reveneyes' Alıntı:
1 ".öt" le 9 kamyon süremezsin derdi rahmetli dedem. 2 arabayı hep sen mi süreceksin.belli ki biri senin biri yakınının,risk var bu işte.sıfır kasko işler.
eğer kişiye özel işliyorsa sistem haklı olursun ama genel işliyorsa haksızsın...
farz-ı misal tut ki Ali ağaoğlu gibi zenginim... her gün bi arabaya biniyorum...

cyln' Alıntı:
reveneyes' Alıntı:
eğer kişiye özel işliyorsa sistem haklı olursun ama genel işliyorsa haksızsın...
farz-ı misal tut ki Ali ağaoğlu gibi zenginim... her gün bi arabaya biniyorum...
Eee o zaman üçün besin hesabını yapma arkadaşım
:)
Sistem aynen arkadaşın dediği gibi iş yapıyor. Ikinci aracın varsa onun kaskosu ayrı sil baştan başlıyor( tabi tek g.t'lü isen)

şuandaki aracımız bir başkasının üzerine kayıtlı, onunda aracı var, ve hasarsızlık indirimini kendi aracı için kullandı, yani tek hak var kaskocunuz doğru söylemiş...ama kampanyalardan faydalanabilirsiniz ikisi içinde aynı anda, atıyorum öğretmen indirimi ikisinede geçerli olur...net bilgi...

cyln' Alıntı:
kendir_li' Alıntı:
( tabi tek g.t'lü isen)
isterseniz cüzdanınızda taşıdığınız kurum kimliğine yakışır edepte davranalım... düzeysizleşmeyelim...

Medyada bahsedilen Cımbızlamak olayına güzel bir örnek. O laf yukarıdaki arkadaşında bahsettiği bir özlü söze atıftı.Size ve ya bir başka arkadaşa hakaret değil. 'bir koltukta iki karpuz taşınmaz' sözüyle aynı yani. o mesajdan çıkan anlam ikinci aracı olan insan bir şahıs ise (Ali ağaoğlu gibi şirket üzerine araç almıyorsa) normal bir insandır ikinci aracıda başkasınin süreceği açıktır' dı.

BBNET
Geri