kasko yenileme

Kodla Büyü

hasanemre

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar aracın kaskosu bir hafta içinde bitiyor. yeni teklifler aldım bugün. geçen yıl axa idi 1390 tl verdik bu yıl hasarsızlık indirimi var 1300 lira. Alianz 1073 lira sompo japan 741 lira ak sigorta 920 lira. sizce sompo japan sigorta şirketi nasıldır yaptıranınız var mı. ne tavsiye edersiniz.

HOCAM KASKO sürem bitecek olmasına rağmen bir aydan fazla var hatası verdi nedense. trafik sigortası hesapladı sadece

Arkadaşlar Araç 2011 Ford Focus Collection 1.6 dizel.. İlk aracım.. Aracı Ford 2.elden aldım.. kaskoyuda onlara yaptırdım.. 1600 tl ye liberty sigorta ile kaskolattılar.. Çokta araştırma fırsatım olmamıştı. Bana fazlaymış gibi geliyor.. 2 at sonra kaskomun süresi bitiyor.. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.. Focus kullananlar fiyat normalmi?

ergoya bulaşmayında ödemeleri 20 gün geciktiriyor
ayrıca 4 yıldır indirimim var hiç fiyat düşmediği gibi sürekli artıyor üstüne üstlük primleride kırparak hemde.

Sompa Japon :

1 - Genellikler kaza esnasında piyasadaki yan sanayi ürünlerini kullannan eğer yan sanayi bulamazsa ancak orjinal parça temini yapan bir firmadır. ( Şahsen muhattap olup; kaza anında aracıma yan sanayi takmaya çalıştılar )

2 - Bir çok ilde yetkili servisle değil genelde ufak defek servislerle anlaşması vardır.

3- Kasko yapılırlen ilk sorulacak soru: ikamet ettğiniz ildeki sizin aracınızın markasına göre yetkili servisle anlaşması var mı ? Mutlaka ama mutlaka sorunuz..

SHİFT+DEL' Alıntı:
Arkadaşlar Araç 2011 Ford Focus Collection 1.6 dizel.. İlk aracım.. Aracı Ford 2.elden aldım.. kaskoyuda onlara yaptırdım.. 1600 tl ye liberty sigorta ile kaskolattılar.. Çokta araştırma fırsatım olmamıştı. Bana fazlaymış gibi geliyor.. 2 at sonra kaskomun süresi bitiyor.. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.. Focus kullananlar fiyat normalmi?

Aynı aracı ben mayısta aldım axa 2080 tl full kasko çıkardı. hasarsızlık indirimi yok ilk basamaktan başladık + ikamet istanbul :( Önceki aracımı sattıktan bir ay sonra sistem hasarsızlık indirimimi sıfırlamış.Ayrıca 2013 şubat mart gibi kasko şirketleri zara ediyoruz diye isyan bayrağı çekmiş.Tüm primler artmış.Kazım üstüne kazık.Kendini hazırla hocam.Ben 40 gündür bu işin peşindeyim adres değiştirip tekrar satış yapmayı bile düşünüyorum 2000tl kaskomu olur. Allah belalarını ....

Kasko teklifi isteyen arkadaşlar bana özel mesajdan ulaşabilirler. Yakınımın kasko firması bulunmaktadır. Uygun fiyata teklif verebilir...

hannioglu' Alıntı:
SHİFT+DEL' Alıntı:

Aynı aracı ben mayısta aldım axa 2080 tl full kasko çıkardı. hasarsızlık indirimi yok ilk basamaktan başladık + ikamet istanbul :( Önceki aracımı sattıktan bir ay sonra sistem hasarsızlık indirimimi sıfırlamış.Ayrıca 2013 şubat mart gibi kasko şirketleri zara ediyoruz diye isyan bayrağı çekmiş.Tüm primler artmış.Kazım üstüne kazık.Kendini hazırla hocam.Ben 40 gündür bu işin peşindeyim adres değiştirip tekrar satış yapmayı bile düşünüyorum 2000tl kaskomu olur. Allah belalarını ....

Hocam senden baya almışlar.. benimde ilk basamak.. hasarsızlık indirimi yok daha..

SHİFT+DEL' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
yetkili servisinle anlaşması var mı ona bak. en önemlisi bu

Bu neden önemli hocam.. ? Pek bilgim olmadığından soruyorum...

Şahsen kullandığım araç Honda Civic.

Bursa'da Honda dediğini zaman akla İnallar Servisi gelmektedir. Bursa'da yetkili en büyük Honda Servisi...

Sompa Japon ve bazılarının bu servisler anlaşması yok,

Kasko yaparken ilk baktığım budur. İnallar ile anlaşması var mı yok mu ?

Yoksa en uygun fiyatı bile verse kabul edemiyorum, çünkü beni başka Honda konusunda uzman olmayan servislere yönlendiriyor...

SHİFT+DEL' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
yetkili servisinle anlaşması var mı ona bak. en önemlisi bu

Bu neden önemli hocam.. ? Pek bilgim olmadığından soruyorum...
kasko firmanın gittiğin servisle anlaşması varsa aklın kalmadan aracını bırakır ve en ufacık bir sıkıntıda karşında seninle ilgilenecek kurumsal bir firma bulursun. öbür türlü yok şu zaman expertiz gelecek, yok parçalar geldi gelmedi, ödemeyi siz yapın sonra biz size paranızı veririz falan filan uğraşmazsın.

hocam ucuza yapıyor ama paket içeriği ne? önemli olan bu. 1 nisandan sonra kaskolar ayrıldı malum dar kaskomu ful kaskomu. orjinal parçamı yan sanayi parçamı kaç gün oto kiralama hizmeti veriyor bunlar önemli bence birde servisle anlaşması varmı.

nasip olursa yazın araba almayı planlıyorum 2011-2012 polo comfortline 1.4 benzinli

bu işlerden hiç anlamadım için kafama 1-2 soru takıldı ama cevabını bulamadım.

bu araca tahminen full kasko ne kadara yaparlar?
kasko yaptırsam sigorta yaptırmak zorunda mıyım?
bu aracın senelik vergisi ne kadar olur?

araya girdim ama tam da konusu :)

Trafik sigortasi zorunludur. Kasko istege baglidir.

Yeni arac olacagi icin fiyat makul cikabilir. Arabanin yasi arttikca fiyat da yukselir. Soforun yasi daha onceki kaza sicili vs etkilidir.

1.4 ler 1.6 lar ile ayni grupta yer alir. 400 lira civarindadir 6 aylik vergisi

DotCom' Alıntı:
Trafik sigortasi zorunludur. Kasko istege baglidir.

Yeni arac olacagi icin fiyat makul cikabilir. Arabanin yasi arttikca fiyat da yukselir. Soforun yasi daha onceki kaza sicili vs etkilidir.

1.4 ler 1.6 lar ile ayni grupta yer alir. 400 lira civarindadir 6 aylik vergisi

teşşekkür ederim.

BBNET
Geri