Kasko için Generali sigortayı nasıl bilirsiniz?

Kodla Büyü

semantic

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arabama kasko yaptıracağım geçen yıl anadolu sigortadan yaptırmıştım, bu sene 920 TL gibi afaki bir rakam çıkardılar. Arkadaşım Generali Sigortayı önerdi, kasko bedelim 520 TL çıktı. Generali Sigorta hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar..

hocam diğer sigorta şirketlerinede sorun. ayrıca yapacakları poliçeyi iyice okuyun. En baz şeylere getirip fiyatı kırıyorlar şirketler.

hiç duymadım hocam,bende az bilsemde öğretmen indirimi ayrıca tek şöför indirimi (sadece araç sahibi kaza yapabilir diğerleri % 20 az ödenir.ayrıca çekici sayısı) gibi hizmetleri sor fiyatlar buralarda da farkediyor..

Guncel
Ben internet sitesi uzeriden sigorta yaptirdim acentelerin en ucuzudan 25 tl daha ucuza. Policeyi Eposta ve kargoyla goderecekler

generali harika bir sigortadır avrupada ilk 3 te yer alır
yeni tr ye geldi
ben yaptırıyorum sorun sıkıntı yok

Ben zorunlu trafik sigortası için en uygun fiyatı sigortam. Net ten aldım poliçesini 2 gün içinde teslim aldım. Öneririm hatta benim tavsiye ettiğimi söylerseniz bir sonraki sene yüzde 5 indirim kazanıyorum ayrıca siz de bir sonraki sene benim adımı(özelden ulaşabilirsiniz) verseniz de vermesiniz de aynı indirimi kazanabilirsiniz
Not : Tamamen yardımcı olmak niyetindeyim inşaallah yanlış anlasilmam.

hocam duymadım hiç bu firmayı .
ben yaptırırken biraz araştırdım.hatta sigortam.net gibi birkaç siteden fiyat aldım.
sonrasında sompo japan firmasına yaptırdım. öğretmen indirimi varmış en uygun burdan çıkmıştı.
hemen hemen butun değerleri tavan a çektim kaza bası ,kişi başı mali mesuliyetleri ne olur ne olmaz.kaskona çok çok 100 tl bindirir yük olarak.
dünyanın en buyuk sigorta şirketlerinden biri dedi acentam.

generali trafik sigortası cazip
vakti gelince araştırırım diye düşünüyordum

konuyu cananlandırayım
kasko bitiyor en uygun generaliden çıkıyor
ama ucuzluğu beni kıllandırıyor.
çok şükür bir kaza yaşamadım bu güne kadar ama bu şirketle ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız,
teminatlarını yerine getiriyormu kaza anında ilgi alaka nasıl
teşekkürler

Bende merak ediyorum beni arayım sigorta teklifi ve kasko teklifi verdiler fakat firmayı iyi tanımıyorum tanıyan tecrübe eden yazarsa bizde bilgilenmiş oluruz.

Generaliden hiç yaptırmadım ama, aracınızın yetkili servisi ile anlaşmalıysa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sözleşme de ne var ne yok onu sigortacınızdan öğrenisiniz. Ben olsam muafiyetsiz yaptırırdım en fazla 100 tl farkeder. Eğer aracınızın servisi ile anlaşmalılarsa, aracınızı servise bırakırsınınız, expertiz, para vs olaylarını kendi aralarında hallediyolar zaten. Sizlik bir şey olmuyor..

benim sigortacı generali de yetkili servis yokmuş dedi yani kaza olursa istediğiniz yetkili servise götüremiyorsunuz arabayı yaptırmak için
generalinin anlaştığı yerler yapıyor sadece
bir de kullanılan parçaların da orjinal olup olmayacağı konusunda da bir fikrim yok demişti

volkankey' Alıntı:
benim sigortacı generali de yetkili servis yokmuş dedi yani kaza olursa istediğiniz yetkili servise götüremiyorsunuz arabayı yaptırmak için
generalinin anlaştığı yerler yapıyor sadece
bir de kullanılan parçaların da orjinal olup olmayacağı konusunda da bir fikrim yok demişti

Sigortacınız yanlış yada eksik biliyor olabilir ben generali kasko yaptırdım, prestij C genişletilmiş kasko, ister yetkili ister özel servise gidebileceğim yazıyor, anlaşmalı serviste bile arızalı parça orjinal ise orjinal ile değiştiriyorlar. Sigortacı arkadaşımın abisiydi ekranda ne kadar seçenek varsa eklettim. Hatta teminatı 150.000 e yükselttim. Üzerine de 30 tl ye asistan hizmeti de aldım (içinde sınırsız ikame araç var). Poliçeyi baştan sona okudum , öğrenmek istediğiniz bir şey olursa poliçeye tekrar bakarım. Generali reklamı gibi oldu :D

BBNET
Geri