Kasko Fiyatları Çıldırmış???

Kodla Büyü

AsilTurk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Geçen sene 980 tl yaptırdığım kasko bu sene 700 tl olmasını beklerken 1200 en düşük fiyat. 1700 tl den başlıyor diğerleri 2000 küsürlere kadar çıkıyor kasko yaptırmayacağım bu sene. sizde durumlar nasıl arkadaşlar ne yaptınız...

Fiyatlar çok yüksek ama hocam Allah korusun her an başımıza birşey gelebilir. Geçen gün başka birinin park halindeki arabaya gelip vurması sonucu daha yeni servisten çıkan arabayla eşim işten gelirken yolun ortasına dik bırakılan bir kaldırım taşını karton zannedip üstünden geçmeye çalışınca karteri delmiş ve 3500 masraf çıkardı yine servis :? Kasko olmasa zor servisine yaptırmak.

ÖTV arttı araç fiyatları arttı parça arttı dolar yükseldi. Bu güzellikler kaskoya da yansıdı.

İlk arabamı aldım geçen sene.

2001 astra sedan.

Geçen sene topu topu 2 firma teklif vermişti. Yaş itibariyle 10'un üzerine çıktığı için firmaların sıcak bakmadığı söylenmişti. Tanıdığım aracılığıyla 1476 TL uygun olanı idi. Yaş haddinden kaçırmamak için son günlerdi ve ilk girişi yapmak kabul ettim. Bu sene de aynı firma aynı şartlarla %30 hasarsızlığa rağmen 1399 fiyat belirledi.

Başka yerlerden de fiyat aldık, hatta geçen sene kabul etmeyen firmalardan da aradılar. En uygunu muafiyetsiz ve tam kapsamlı bir şekilde 955 TL teklif oldu.

Bunun içinde kamu çalışanı olduğum için ayrı bir indirim olduğu söylendi. Açıkçası daha yüksek fiyatlar bekliyordum ama geçen seneye ve arabanın yaşına göre kıyaslayınca bana bu hali bile uygun geldi.

asacan' Alıntı:
Geçen sene 980 tl yaptırdığım kasko bu sene 700 tl olmasını beklerken 1200 en düşük fiyat. 1700 tl den başlıyor diğerleri 2000 küsürlere kadar çıkıyor kasko yaptırmayacağım bu sene. sizde durumlar nasıl arkadaşlar ne yaptınız...

Hocam beniim bu yıl 3. senesi. bende yaptırmayacaktım ama dayanamadım bugün yaptırdım. Ankara sigorta. geçen sene 510 tl yaptırmışım bu sene 620 yaptırdım. sırf sürekli uzun yol yapıyorum diye.

subversaa' Alıntı:
İlk arabamı aldım geçen sene.

2001 astra sedan.

Geçen sene topu topu 2 firma teklif vermişti. Yaş itibariyle 10'un üzerine çıktığı için firmaların sıcak bakmadığı söylenmişti. Tanıdığım aracılığıyla 1476 TL uygun olanı idi. Yaş haddinden kaçırmamak için son günlerdi ve ilk girişi yapmak kabul ettim. Bu sene de aynı firma aynı şartlarla %30 hasarsızlığa rağmen 1399 fiyat belirledi.

Başka yerlerden de fiyat aldık, hatta geçen sene kabul etmeyen firmalardan da aradılar. En uygunu muafiyetsiz ve tam kapsamlı bir şekilde 955 TL teklif oldu.

Bunun içinde kamu çalışanı olduğum için ayrı bir indirim olduğu söylendi. Açıkçası daha yüksek fiyatlar bekliyordum ama geçen seneye ve arabanın yaşına göre kıyaslayınca bana bu hali bile uygun geldi.

hocam hangi şirkete yaptırdınız kaskoyu.

biz daha bugün yaptırdık hocam.grupama sigorta.871 tl. full kasko. öğretmen olduğumuz için %17 ve satış temsilcisi %5 indirimiyle birlikte.

bilgisayarmax' Alıntı:
biz daha bugün yaptırdık hocam.grupama sigorta.871 tl. full kasko. öğretmen olduğumuz için %17 ve satış temsilcisi %5 indirimiyle birlikte.

Araç ve aracın yaşı neydi hocam? Hasarsızlık indirimi de dahil sanırım, doğru mudur?

BBNET
Geri