KASKO DONDURMA-DEVİR ?

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
sigortam.net ten kaskomu yaptırdım (2012 nisan), aracımı bugün sattım, şubat&martta tekrar alacam, bayan dedi ki...
kaskonuzu donduralım, ödemeye devam edin, nisan ayına kadar, ödediğiniz bu 5 ay, sonraki aracınıza aktarılacak?(burasını tam anlamadım, anlatamadı) bu sayede yüzde 40 hasarsızlık indirimi hakkınız olacak onuda diğer araca devir yapıp uygularız, kabul ediyormusunuz diye sordu? sizlere sormak için 1 gün düşünme payı istedim...
araç değişikliğinde kaskosunu devam ettiren, bu sayede indirim kazanan arkadaşlar ne yapmam lazım?
şuan kaskomu iptal ettirsem 1 yıl dolmadığı için ve 1 ay içinde araç almayacağım için hasarsızlık indirimi olmayacakmış...
bilgisi olan varsa?

Hocam şundan emin olun. Bu 5 ay ödediğiniz primi diğer aracınıza aktaracak mı? Bana aktarmaları pek mümkün değil gibi görünüyor. Aktarmazlarsa ödeyeceğiniz 5 taksit zaten hasarsızlık indiriminden fazla olur gibime geliyor. Normalde araç değiştirirken size 1 ay veriyorlar. Bu durumda hasarsızlık bozulmuyor.

mitto' Alıntı:
Hocam şundan emin olun. Bu 5 ay ödediğiniz primi diğer aracınıza aktaracak mı? Bana aktarmaları pek mümkün değil gibi görünüyor. Aktarmazlarsa ödeyeceğiniz 5 taksit zaten hasarsızlık indiriminden fazla olur gibime geliyor. Normalde araç değiştirirken size 1 ay veriyorlar. Bu durumda hasarsızlık bozulmuyor.
aktarılıyor gibi dedi ama ben anlamadım işte, şuan aylık 88 lira kesiliyor, sanırım en iyisi yarın aradığında tekrar sormam olacak, ben yeni aracımla 17 aylık kasko kullanacam (ama 12 aylık kasko yaptırarak ve bu kasko yüzde 40 hasarsızlık üzerinden yapılacak) mı diye...

BBNET
Geri