kasko şirketleri 2010 yılı prim-ödenen tazminat-poliçe sayıs

Kodla Büyü

erdcanan

Üye

Ekli dosyalar

• KASKO.JPG
    KASKO.JPG
    159.4 KB · Görüntüleme: 1,062
ne kadar iyidir bilmiyorum ama ben groupama dan süper oto kasko yaptırıyorum (full kasko)

araştırmalarım sonucu kasko hakkında baya bilgi sahibiyim. kasko yaptırırken aracınızın kasko değerini tam belirtin az veya çok olmasın, lpg li ise belirtin, ihtiyari mali sorumluluk teminatı diye birşey var örneğin; kaza durumunda karşı tarafa verilen zararı 20 bin tl ye kadar sigortanız karşılar geri kalanı bu teminatta belirtilen limite kadar karşılanır.ihtiyari mali sorumluluk teminatı hakkında iyi bilgi edinmenizi tavsiye ederim. koltuk ferdi kaza teminatı önemli araç içerisinde bulunan kişiler için teminatlar veriliyor. Kazasız geçirilen her yıl için belirli bir indirim hakkına sahip olursunuz, kazasız geçirilen ilk yıl %30, 2.yıl %40, 3.yıl %50 ..., bu hakkınızı kaza yapıp kaskoyu deldirmeniz halinde indirim hakkınızı kaybedersiniz ama bu durum sigorta şirketlerine göre değişir. örneğin anadolu sigorta hasar koruma teminatı veriyor yılda en fazla 2 adet olacak şekilde. bu durumda kaza yapmanız halinde kaskonuz delinmiyor indirim hakkını almaya devam ediyorsunuz dikkat her sigorta şirketinde bu teminat yoktur. anahtar çalınması veya kaybolması durumunda kilit sistemi değişimi için 500-1000 tl arası teminat verirler. deprem,sel,terör teminatları olmalı son olarakta hukusal koruma teminatı diye birşey var davalık olursanız bu teminattan yararlanabiliyorsunuz.

kasko şirketim fiba sigorta, 2 hasarım oldu ne tutanak ne başka bişey vardı, hiç itiraz göstermeden ödeme yaptılar, aracı yarım günde teslim ettiler.

gulftown' Alıntı:
kasko şirketim fiba sigorta, 2 hasarım oldu ne tutanak ne başka bişey vardı, hiç itiraz göstermeden ödeme yaptılar, aracı yarım günde teslim ettiler.

kaskonuz delindi mi? hasarsızlık koruma teminatı varmıydı?

hasarsızlık koruma teminatım vardı fakat aynı poliçe döneminde 2 veya daha fazla hasar oluştuğu için hasarsızlığım kayboldu. ama bu sene yine en uygun rakamı fiba verdi. tavsiye ederim, finansbankın şirketi...

BBNET
Geri