kasa karşılaştırması

Kodla Büyü

brkbldk

Site Gezgini
Okulumuza yeni kasa alacağız iki örnek var elimde fiyatlarıyla birlikte acaba hangisi uygun olur fikir lütfen

Ekli dosyalar

hocam okulda ssd ye ne gerek var? olsa bile o ssd için o fiyat fazla.
740 lığı alın bence.

Teklif 1 için:
Hocam SSD ye gerek yok bence tabi eğer öğrenci bilgisayarı alacaksanız. İkincisi Boost kasa almayın derim ben bizim okulda var pek memnun kalmadık sacları çok ince zırıltı yapıyor ve ön kapakları çabuk dağılıyor. VENTO kasalar daha pahalıdır ama daha sağlam ve sessiz çalışır. Aldığınız kasanın güç kaynağını iyi seçmenizi tavsiye ederim. Güç kaynağı çok önemli.

Teklif 2 için:

Bazı bilgisayar firmaları Toshiba HDD yerine HITACHI HDD veriyor. Toshiba firması işi daha ucuza getirmek için bu markaya ürettiriyormuş. Üzerinde küçücük yazı ile Toshiba yazıyor ama HDD hitachi maalesef. Benim laboratuarda öyle bir sıkıntı var. İşletim sistemi sabit disk hatası veriyordu hepsini garantiye gönderdim yani biraz başım ağrıdı. Buna dikkat edin derim.

MSI anakartı hiç kimseye tavsiye etmiyorum o anakartlardan çektiğim kadar hiç birinden çekmedim.

Anladım hocam hayırlı olsun şimdiden :) İdareye alacaksanız toplama değil de marka da alabilirsiniz aslında :)

panacea' Alıntı:
Anladım hocam hayırlı olsun şimdiden :) İdareye alacaksanız toplama değil de marka da alabilirsiniz aslında :)
Sağolun hocam :) siz marka olarak ayrıntılı öneriniz var mı mesela anakartı ne olsun hard disk ne olsun

ben olsam mutlaka ssd tercih ederim, mekanik diskler elektrik problemleri olduğu için çabuk bozuluyor, bad sector oluşuyor, geç açılıp geç kapanıyorlar...

okul müdürümüze ssd li yapmıştım . sanalmarketim.com adresinden. çok memnun kaldı. fıyatını tam hatırlamıyom epey zaman geçti ama 800 civarı filandı sanıyosam

BBNET
Geri