Kasım EkDers Ücretiniz

Kodla Büyü
11304 tl arkadaşlarda yazmışlar. Keşke 20 saat üzeri dersim olsada hiç bulaşmasaydım. Ders saatini az tutup bizi yos olmaya mahkum ediyorlar malesef
maalesef arkadaşların öğleden sonraları boş oluyor bir günleri boş oluyor ama biz tam gün geliyoruz hiç boşluk yok bankada dışarda işimiz olsa izin almak gerekiyor bir gün bize de izin verseler ya da bir öğleden sonra iyi olmaz mıydı

maalesef arkadaşların öğleden sonraları boş oluyor bir günleri boş oluyor ama biz tam gün geliyoruz hiç boşluk yok bankada dışarda işimiz olsa izin almak gerekiyor bir gün bize de izin verseler ya da bir öğleden sonra iyi olmaz mıydı

Hocam okul idaresi anlayış göstermiyor mu hiç? Genelde böyle işimiz gücümüz çıktığında anlayış gösteriyorlar ama sizin okul biraz katı galiba bu konuda.

Evet Hocam. Seminer döneminde izlenmesi gereken 1 videoyu gözden kaçırmışım. Modüller tamam ama video eksik. Bu yüzden sistem otomatik mi ekdersi böyle yapmış acaba.

benim 16 saat dersim var nöbet+klup derken hafta 7 ayda 28 saat ekders alıyorum .yös olsam 72 saat alacam nöbet tutmucam.Şimdi 16 saat derse girip 3 gün gitmek mi yoksa yös olup 72 saat alıp nöbet tutmamak mı.Okul köyde git gel 26km+yemek yok tost falan yiyeceksin.( ekstra gidilen zaman benzin ve yemek parasıda eklenecek.) ikinci dönem hangisini seçeyim?

benim 16 saat dersim var nöbet+klup derken hafta 7 ayda 28 saat ekders alıyorum .yös olsam 72 saat alacam nöbet tutmucam.Şimdi 16 saat derse girip 3 gün gitmek mi yoksa yös olup 72 saat alıp nöbet tutmamak mı.Okul köyde git gel 26km+yemek yok tost falan yiyeceksin.( ekstra gidilen zaman benzin ve yemek parasıda eklenecek.) ikinci dönem hangisini seçeyim?
ben olsam 3 gün gidip gelmeyi tercih ederim

Aylık etkisi ortalamada 7bin TL civarı olur sanırım. Azıcık aşım ağrısız başım dersen hocam 3 gün gitmek vallahi daha mantıklı gibi. Yolu yemeği dedin mi zaten o fark daha da iner.

Sizin şartlarınızda olsam kesinlikle 3 günü tercih ederdim hocam.

ilksms
Geri