T tturap Üye Mesajlar 11 4 Kasım 2009 #1 Merhaba arkadaşlar, bana kartuş mürekkebi lazım. malum 250 çıktı almadan bitiyor bizimkisi, bende kendim doldurayım diyorum ama güvenli bir yer bulamadım alacak. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, bana kartuş mürekkebi lazım. malum 250 çıktı almadan bitiyor bizimkisi, bende kendim doldurayım diyorum ama güvenli bir yer bulamadım alacak. yardımcı olursanız sevinirim.
T temel76 Üye Mesajlar 19 4 Kasım 2009 #2 gittigidiyor.com dan cescesor marka hp mürekkebi aldım.Zaten dolum seti halinde geliyor.Fena sayılmazdı.
gittigidiyor.com dan cescesor marka hp mürekkebi aldım.Zaten dolum seti halinde geliyor.Fena sayılmazdı.
T tturap Üye Mesajlar 11 4 Kasım 2009 #3 temel76' Alıntı: gittigidiyor.com dan cescesor marka hp mürekkebi aldım.Zaten dolum seti halinde geliyor.Fena sayılmazdı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..
temel76' Alıntı: gittigidiyor.com dan cescesor marka hp mürekkebi aldım.Zaten dolum seti halinde geliyor.Fena sayılmazdı. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler..