M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 7 Ocak 2008 #1 arkadaşlar bende hp Deskjet F370 yazıcı var. Geçenlerde kartuşu bitti. Mürekkep aldım ve doldurdum. ama yazıcı hala kartuşa boş diyor. Acaba yanlışmı yaptım anlamadım ki.
arkadaşlar bende hp Deskjet F370 yazıcı var. Geçenlerde kartuşu bitti. Mürekkep aldım ve doldurdum. ama yazıcı hala kartuşa boş diyor. Acaba yanlışmı yaptım anlamadım ki.
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 8 Ocak 2008 #3 göstermeyi zatn boşvermişim. Öenmli olan yazmasıydı ama malesef.....
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 8 Ocak 2008 #4 arkadaşlar yeni bir gelişme var. kartuş vuruşlarını yapıyor. ama sayfa bomboş geliyor.
myesil Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 10 Ocak 2008 #5 Eğer uzun süredir kullanmadıysan mürekkep delikleri tıkanmış olabilir.. Sıcak suya uç kısmını hafiften batırarak temizlemeyi deneyebilirsin.
Eğer uzun süredir kullanmadıysan mürekkep delikleri tıkanmış olabilir.. Sıcak suya uç kısmını hafiften batırarak temizlemeyi deneyebilirsin.