Karikatür neyi anlatıyor

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye

Ekli dosyalar

• 556934_350054621759660_1596648217_n.jpg
    556934_350054621759660_1596648217_n.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 1,547
Çok uzun yıllar birlikte yaşamayı başarabilmiş iki ton ton nine ve dede, Bu yaşta da kavga edecek birşeyler bulmuşlar, tartışmışlar, ikiside bankın bir kenarına çekilip yaşadıkları tartışmanın etkisini yaşıyorlar, Ninem Eşini üzdüğü için buruk, mahcup, içine kapanmış; Dedemse kızmış, sinirlenmiş ama hala o sevdiği eşini düşünüyor. Yağan yağmurda sevdiğinin ıslanmasındansa yağmurun o kel kafasına, ağrıyan omuzlarına yağmasına aldırış etmiyor.

SogukSabah' Alıntı:
Çok uzun yıllar birlikte yaşamayı başarabilmiş iki ton ton nine ve dede, Bu yaşta da kavga edecek birşeyler bulmuşlar, tartışmışlar, ikiside bankın bir kenarına çekilip yaşadıkları tartışmanın etkisini yaşıyorlar, Ninem Eşini üzdüğü için buruk, mahcup, içine kapanmış; Dedemse kızmış, sinirlenmiş ama hala o sevdiği eşini düşünüyor. Yağan yağmurda sevdiğinin ıslanmasındansa yağmurun o kel kafasına, ağrıyan omuzlarına yağmasına aldırış etmiyor.

ben de tam bunu söyleyecektim :+1:

Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN :D " Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş :puhaha: :puhaha:

marasliyim' Alıntı:
Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN :D " Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş :quote]
çok kötüsünüz hocam :lol: dedenizde kötüymüş ayrıca :lol:

marasliyim' Alıntı:
Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN :D " Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş :puhaha: :puhaha:
:+1:

Erkek kızsa dahi kadını farkında olmasa dahi yine kadınının iyiliği için uğraşır, çaktırmak istemez, ama kadın genelde bunun farkındadır ve belli etmek istemese de bundan hoşlanır. Ama erkek bundan pek haberdar değildir. O yaptığı fedakarlık için bir karşılık beklememektedir. Bu yüzden bilinmese de, bilinmediğini zannetse de o fedakarlığı yapar. En kızdığı anda dahi...

marasliyim' Alıntı:
:puhaha:

şemsiye açılmış bari işe yarasın demiş dedem :) nenem de hani alttan alta yılların tecrübesini sırıtır halde hani

karikatür de olsa elleri ayakları öpülecise tontoşlarım benim :P

emel2710' Alıntı:
marasliyim' Alıntı:
Dedemin düğünü olan erkeklere bir sözü vardı;"YÜRÜ OLUM BİR BUGÜN SEVİNİRSİN, BİR DE ÖLDÜĞÜ GÜN :D " Karikatürdeki amca da ninenin öleceğinden ümidi kesmiş bari ben öleyimde kurtulayım çabası içerisine girmiş :quote]
çok kötüsünüz hocam :lol: dedenizde kötüymüş ayrıca :lol:
hocam sadece şaka amaçlı kırılmadınız inşaallah

Erkek her zaman koruyucu ve kollayıcıdır. Aralarında tartışma geçmiş olsa bile hanımını korumaya çalışır.

Bir bakış açısı:
Küskünlük yüzünden ikisine de yetebilecek şemsiye, sadece birine fayda sağlamış.

Bence yanılyorsunuz.

Dede neneyi seviyor.
Kızsada kıyamıyor.
Bu nenenin öyle tonton durduğuna bakmayın diyor. O ne anasının gözüdür diyor.
Ama ne yapayım seviyorum uleeeen diyo....

hbasdereli' Alıntı:
''Hastalanıp başıma bela olmasın'' demiş olabilir.
bence bu emekli maaşıyla ilaç parası doktor parası muayene fark ücreti flan derken zaten para yok demeye getiriyor :mrgreen: yada "ulan şimdi buda giderse kadın programlarına kim çıkacakta bidaha hanım bulacak 2-3 sene daha idare edeydi iyiydi" de olabilir :mrgreen: ama bence şimdi evde bana niye şemsiyeyi tutmadın orda gözü körolmayasice der dırdır eder başımın etini yer diyede olabilüü :D

karitakür mü; yaşarken ölmeyi.. her nekadar erkek görünsek de bağırsak çağırsak da o yaşa geldiğimizde aynısı olacağımızı kaçınılmaz sonu gösteriyor.

SogukSabah' Alıntı:
helal olsun hocam çok güzel yazmışsın, vallaha tebrikler.

BBNET
Geri