Kargoyla gelen tabletin adaptörünün kutudan çıkmaması..

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar geçen hafta bütün bileşenleriyle arıza için telpa'ya gönderdiğimiz tablet bugün geldi. Ancak kutuyu açtığımızda şarj adaptörünün kablosu var olduğunu ama adaptörün olmadığını gördük. Bu konuda ne yapmamız gerekiyor?

Telpa teknik servisi arayın hocam onlar halleder. Bi ara tablet bana açık geldi(vidaları sökük halde) Arka kapak sadece tırnaklarla tutturulmuş ve bir kısmı açık. Geldiği giibi telpayı aradım. Geri gönderilmesini istediler. Öğrenciye teslim etmeden gönderdim. sorun çözüldü.

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım tablet adaptörsüz ve kablosuz geldi servisi aradım kargo açılırken kutuda yokmuş adaptör ve kablo KAMERA kayıtları varmış. Gerçekten öylemidir acaba. Ne yapmalıyım tavsiyeleriniz bekliyorum...

bende de 3-4 tane kablo+adaptör eksik.ne ara kayboldu anlamadım.öğrenciler sorup duruyor.telpayı aradım 15 tl adaptör 10 tl kablo toplam 25 tl dediler.internette ucuz yollu bişeyler bulamaz mıyız acaba... :)

yok hocam ben görevlendirmeyle 2 gün geliyorum liseye tahminen ben yokken servisten gelen adptör kablo vs leri idare isteyen bir kaç öğrenciye vermiştir.kabakta bizim başımıza patlamıştır. :)

BBNET
Geri