eya' Alıntı:3. Satırın sonunda ; (noktalı virgül) koymayı unutmuşsunuz. Aldığınız hata bununla ilgili.
inikat' Alıntı:hatalı kısmı koysan indirmek yerine doğrudan görsek düzeltsek alta mesaj olarak yazsakkkkk...
ben $site_temaya phpmyadmin de ahmet adını verdim.onu da $sitetema ya yazdırdım.phpmyadminden çekerken sorun olabilir mi .degisken ismini direk ahmet olarak yazdığımda sorun çözüldü.ve html dosyası index php olarak çağdırdıgımda dosyanın renkleri bozuldu.çözümü ne olabilir.eya' Alıntı:alt ve ust .php'de çağırmak istediğiniz dosyayı belirleyen tema klasörü değişkeni boş geliyor. Include satırlarındaki dosya yolunu kontrol edin.
Ya $sitetema değişkenine ahmet ismini verin ya da değişken yerlerine ahmet yazın...
gazierin' Alıntı:ben $site_temaya phpmyadmin de ahmet adını verdim.onu da $sitetema ya yazdırdım.phpmyadminden çekerken sorun olabilir mi .degisken ismini direk ahmet olarak yazdığımda sorun çözüldü.ve html dosyası index php olarak çağdırdıgımda dosyanın renkleri bozuldu.çözümü ne olabilir.eya' Alıntı:alt ve ust .php'de çağırmak istediğiniz dosyayı belirleyen tema klasörü değişkeni boş geliyor. Include satırlarındaki dosya yolunu kontrol edin.
Ya $sitetema değişkenine ahmet ismini verin ya da değişken yerlerine ahmet yazın...