karasız kaldım.sizce hangi tel?

Kodla Büyü
ev arkadaşımda Sony Ericsson Xperia mini var ve bayaa güzel bir telefon. özellikleri de kullanışı da hoş bir telefon. samsung hakkında bilgim yok.

hocam bu ikisi arasından Sony Ericsson Xperia daha iyi. samsung da bada işletim sistemi var. tavsiye etmem. Sony Ericsson Xperia da ise android var. biçok güzel uygulama indirirsin. bence Sony Ericsson Xperia.

Ben şimdiye kadar bir telefona en fazla 650 verdim(HTC Wildfire). İlerde belki 700-750 ye çıkarım ama fazlasını hiçbir zaman vermem. Bir telefonun ederi bence maximum budur. Fazlası pazarlama stratejilerinin aldatmacalarının getirdiği extralar.

bada nedir yahu :) ,

müdür bit arkadaşım aşağı yukarı aynı zaman da kendine HTC eşine Wave 8600 aldı,

HTCsine işletim sistemi attı bir süre kullandı ama kartını yaktı kusura bakmayın garanti dışı dediler HTC'yi gömdü eşinin 8600'ünü aldı bir süre yukarıdaki cümle kendisinden alıntıdır :)

BADOS nedir yahu

8600'ü eşine geri verdi kendisi samsung mini aldı 7500 note var ona modem yapıyordu bu hafta görüştük galaxy s2 almış ve hala söylediği şey aynı

BADA nedir yahu.

Telefonda hekesin beklenti ve ihtiyaclari farklidir tabi. Ama tavsiye isterseniz Ben Vodafone Dan ayda 15 lira 24 ay tahhutle htc explorer aldim. Yani bana 360 liraya geldi. I phone nun yapabildigi herseyi yapiyor. Boyutlari ele cebe sigacak sekilde. WiFi hotspot ozelligiyle cep trlefonundan 5 cihazi bete baglayabiliyorsun. Evdeki Nero kapattim ister Cepten ister pcden baglaniyorum. 12 ay boyunca 1 gb internet hediye. Bi telefona 1.500 2.000 lira vermeye icin acir. Vodafonun sitesinden kampanya ayrintilarini ogrenebilirsiniz.

BBNET
Geri