Kararsızlık ....

Kodla Büyü
bora kullandın mı bilmem hocam ama çok dar bi araba bence.kalitesine sözüm yok...

bora muhteşem bir araç bence, sanki yürümüyor kayıyor :) eğer kazası boyası yoksa bana bu araba çok ucuz bile geldi..

Bacanağım 2003 modelini 24 bine verdi Boyası değişeni var mı? biliyor musunuz?
Fiyat çok uygun geldi bana..

Bence güzel araba kaza bela yoksa süper.
Dün 2004 model otomatik lpg li 24000 TL pazarlık yaptık alacağız nasipse.

aracın süspansiyon sistemi ile oynanmış , 17 cant olmasına rağmen araç yere çok yakın,davlumbazla lastik arasındaki mesafe çok dar...gibi geldi bana

bunun birde benzinli 56binde olanı var arkadaşta boyasız kusursuz oda 25 diyor ikisinin arasında kaldım ondan konu başlığı kararsızlık

Hocam ben de aracımı ekonomik sıkıntıdan dolayı satıyorum. Aracı ilk elden satın almıştım.

Skoda Fabia, 2011 Model, 20 Binde
1.4, 16 Valf Benzin (Şehir içi ortalama 6-7 litre yakıyor)
4 Cam otomatik, 2 Hava Yas, ABS
Park Sensörü, ***** Çalar
Klima
Isıtmalı ve elektornik ayarlı dikiz aynalar
Kazayı geçtim bir gr. boya bile yok
Sigara hiç içilmedi, içen arkadaşımı bile araçtan indirim, içtikten sonra aldım
4 adet kışlık lastik ve orjinal skoda paspasını aldım, yanında vereceğim.(Lastikler Lassa snoways, tanesi 215 TL)

Not: Sıfırdan tek farkı, 20 Bin. km yapmış olması. Expertize sokalım, bir sorun çıkarsa ücretini ben vereceğim. Skoda, VW grubundadır. Sürüşü zevkli, konforu güzel. Ben çok memnunum ama ekonomik problemler...Pm atarsan cepten görüşelim hocam araç temiz, yabancıya gitmesin.

hocam bora tavsiye ederim. ama bu aracın boyası vs mutlaka vardır. bir sorun bence. ayrıca burda 2004 model mavi renk orjinal bir öğretmen arkadaşta satıyordu 90 binde 24 diyordu ama 23 e verir herhalde. bursa inegöl burada dediğim yer.

Hocam ben önümdeki iki seçenek arasından çıkamıyorum siz daha çok seçenek sunuyorsunuz yangına körükle gidiyorsunuz valla :D

Bora da comfortline ve hıghlıne dolu paketlerdir hocam pacıfıc düz bildigğim fiyat ondan uygun olabilir arkadaşlar

Hocam sizi yanıltmak istemem ama fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla temiz bir araba değil.Komple boyalı gibi göründü gözüme..Az para vermeyeceksiniz bu arabaya,en iyisi serviste herşeyini kontrol ettirip,bi sorun çıkmazsa almanız olacaktır.

finefrenzy' Alıntı:
Hocam ben de aracımı ekonomik sıkıntıdan dolayı satıyorum. Aracı ilk elden satın almıştım.

Skoda Fabia, 2011 Model, 20 Binde
1.4, 16 Valf Benzin (Şehir içi ortalama 6-7 litre yakıyor)
4 Cam otomatik, 2 Hava Yas, ABS
Park Sensörü, ***** Çalar
Klima
Isıtmalı ve elektornik ayarlı dikiz aynalar
Kazayı geçtim bir gr. boya bile yok
Sigara hiç içilmedi, içen arkadaşımı bile araçtan indirim, içtikten sonra aldım
4 adet kışlık lastik ve orjinal skoda paspasını aldım, yanında vereceğim.(Lastikler Lassa snoways, tanesi 215 TL)

Not: Sıfırdan tek farkı, 20 Bin. km yapmış olması. Expertize sokalım, bir sorun çıkarsa ücretini ben vereceğim. Skoda, VW grubundadır. Sürüşü zevkli, konforu güzel. Ben çok memnunum ama ekonomik problemler...Pm atarsan cepten görüşelim hocam araç temiz, yabancıya gitmesin.
:+1: hocam sizin arabanızı ben de tavsiye ederi. hayırlı satışlar :)

almayın bence....
alacağınız araba an fazla 5 yıllık olsun yani 2008 modelden aşağı alma
alacaksan ya japon ya alman demişler...

hcm icine sindiyse alacaksan 5664 plakayı gönder muayene, kmi kaza var mı yok mu bilgileri gelir en azından

konfor bakımından severim ama boş ver hocam, yaşı gelmiş 8 e yavaştan başlar ağlamaya sende susturmak için gidersin sanayiye, parçada öyle ucuz değildir bunlarda; gak dedimi parça, gık dedimi para

BBNET
Geri