Hocam aracınız hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz..renk km fiyat varsa kusuru...horoz_ali' Alıntı:bende 2010 titanyum var herşeyi çok güzel (seriliği, sağlamlığı, yakıt tüketimi). tek kusuru sesi fazla içeriye alıyor. satıyorum görüşebiliriz.
Bizde benzinle binemiyoruz zaten araçta tüp var bu motorlara her tüp markası uyum gösteriyor.unreal09' Alıntı:Haari hocam iyi hoş diyonda benzin fiyatları malumister istemez ikinci elde dizel düşünüyoruz.inşallah temiz sahibinden bulabilirim yoksa dizelde ikinci elin riskleri malumm
xasi05x' Alıntı:Her iki arabanında artı ve eksileri var. Ben dizel corolla kullanmış birisi olarak konforlu ve ekonomik bi araç. Ayrıca sağlamlığına diyecek yok. İki aracı çekiş açısından değerlendirmek yanlış olur birisi 1.6 diğeri 1.4 tabiki toyota ağır kalır fakat şehir içi yakıt tüketiminde toyota daha ekonomiktir. Ayrıca dizel arabanın keyfi benzinlide yoktur. Ben çok fazla sorun etmedim çekiş kısmını bence yeterliydi. Toyota 3000 devirde 125 km hız yaparken focus 135 km hız yapar buda motor büyüklüğünden ve tork farkından kaynaklanıyor. Bence bulacağınız aracın km si ve kaporta motor temizliğine dikkat ettikten sonra iki araçta alınabilir. Satarken aynı km de corollayı dha rahat satarsın.
easytr' Alıntı:ayrıca toyota yağ yakar ki bu konudu kullanan bir arkadaş yazmış. 10 bin km de 4 lt yağ yakan araba alınmaz. nerdeyse mazot yerine yağ ile çalışıyor
her_dem' Alıntı:not: toyotanın en büyük sıkıntısı yağ eksiltmesidir. benim araç 8000-9000 km 4 ltden biraz fazla yağ eksiltiyor.