SiyahAdam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 610 24 Ocak 2013 #1 Okulda Karaoke şarkılarla bir yarışma veya etkinlik düzenlemek istiyorum buna uygun karaoke şarkıları bulabileceğiz bir yer biliyormusunuz?
Okulda Karaoke şarkılarla bir yarışma veya etkinlik düzenlemek istiyorum buna uygun karaoke şarkıları bulabileceğiz bir yer biliyormusunuz?
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 24 Ocak 2013 #2 Hocam geçen sene okulda yaptırmıştım çokta güzel olmuştu, adres olarak tabiki youtube. Her şarkı yok ama olanlar yeter artar bile.
Hocam geçen sene okulda yaptırmıştım çokta güzel olmuştu, adres olarak tabiki youtube. Her şarkı yok ama olanlar yeter artar bile.
namikc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 24 Ocak 2013 #3 Hocam youtube bu konuda zengin içeriğe sahiptir...
S serkanaytekin Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 24 Ocak 2013 #6 mescan' Alıntı: Nasıl aratıyorsunuz Peki Youtube da? Genişletmek için tıkla ... eleman öğretmen değil belli, kekledi bizi
mescan' Alıntı: Nasıl aratıyorsunuz Peki Youtube da? Genişletmek için tıkla ... eleman öğretmen değil belli, kekledi bizi
SiyahAdam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 610 24 Ocak 2013 #7 kizilt07' Alıntı: kareoke şarkıları yazsan belki birşeyler çıkar Genişletmek için tıkla ... çok mantıklı
kizilt07' Alıntı: kareoke şarkıları yazsan belki birşeyler çıkar Genişletmek için tıkla ... çok mantıklı
namikc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 478 24 Ocak 2013 #8 mescan' Alıntı: kizilt07' Alıntı: kareoke şarkıları yazsan belki birşeyler çıkar Genişletmek için tıkla ... çok mantıklı Genişletmek için tıkla ... uhaha:
mescan' Alıntı: kizilt07' Alıntı: kareoke şarkıları yazsan belki birşeyler çıkar Genişletmek için tıkla ... çok mantıklı Genişletmek için tıkla ... uhaha:
zafer_can Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 856 25 Ocak 2013 #9 Peki bu kareokeyi yapıp kaydedebileceğimiz bir program var mı?