Karadenizli yılanlar. :D

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
:puhaha:

Ekli dosyalar

• yılan.jpg
    yılan.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 855
Re: Laz yılanlar. :D

hiç hoş bişey değil Laz kimliğinin sürekli böyle salaklık ve saflıkla eşdeğer tutulması. lütfen başlığı değiştirin hocam. zaten karikatürün içeriğinde "Laz" ibaresi hiçbir şekilde geçmiyor.

Re: Laz yılanlar. :D

mudamet' Alıntı:
hiç hoş bişey değil Laz kimliğinin sürekli böyle salaklık ve saflıkla eşdeğer tutulması. lütfen başlığı değiştirin hocam. zaten karikatürün içeriğinde "Laz" ibaresi hiçbir şekilde geçmiyor.
Zengin kültürümüzün bir parçası eğer bundan rahatsız olunuyorsa tabi değiştiriz hemen hocam.

Criysis oyununda karadeniz şivesini kullanan bir asker duyunca çok sevinmiştim çok hoşuma gitmişti bunlar aşağılama veya saflık şeklinde kesinlikle düşünmemiştim.

karadeniz deyince ne farketti hocam :). senin memleket neresi bilmiyorum ama bi senin memleketinin adını kullanarak ".....'lı yılanlar" diye yazsana :)

mudamet' Alıntı:
karadeniz deyince ne farketti hocam :). senin memleket neresi bilmiyorum ama bi senin memleketinin adını kullanarak ".....'lı yılanlar" diye yazsana :)
Ne yazayım yaa hocam bu yılanlar hangi bölgenin ağzıyla konuşuyor. :)

Kırmızı başlıklı kız ormanda giderken karşısına kurt çıkmış.
Kurt , Kırmızı başlıklı kıza : Sepetinde ne var diye sormuş?
Kız da : Sepetimde kebap var demiş.
Kurt : Acılı mı acısız mı ? diye sormuş.
Kız : Neden sordun ?demiş.
Kurt : Adanalıyım , Ben acılı kebap severim demiş.
Adanalı Kurt Fıkrası... :)

Nelere takılıyorsunuz ya. Bende karadenizliyim, karadeniz insanının olaylara farklı bakışını her zaman çok sevmişimdir. Özellikle doğu karadenizli çok arkadaşım var ve onlarla sohbetteyken gülmekten geberiyoruz.

BBNET
Geri