Kampanya gördüm arkadaşlar incelemenizde fayda var...

Kodla Büyü

ofkeli82

Aktif Üye
Arkadaşlar benim resellerini kullandığım firma kampanya yapmış, incelemenizde fayda var. r10 üyelerine bi indirim yapıyorlarmış.Kopyala-Yapıştır yapıyorum.

http://www.r10.net/ozel-kampanya-haberl ... t-com.html

Merhaba Arkadaşlar;
Centoshost.com R10 üyelerine özel %40 indirim kampanyası düzenlemiştir. Kampanyadan faydalanmak için Hosting veya Reseller Satın alırken İndirim kodu kısmına r10 yazmanız yeterli olacaktır.

Kampanya Başlangıcı: 09.04.2012
Kampanya bitişi: 20.04.2012
Kupon Kodu: r10

Prensip olarak +18 ve illegal içerik barındıran siteleri kabul etmiyoruz. Tespit edildiği anda uyarı yapılmaksızın silme işlemi uygulanmaktadır.

http://www.r10.net/ozel-kampanya-haberl ... t-com.html

Yaklaşık 20 site var resellerimde, göz atmanızı tavsiye ederim.

bende 2 senedir centoshostla çalışıyorum, Ömer hoca da sağolsun ilgileniyor. bu r10 net üye olmadık gitti bir türlü :lol:

Arkadaşlar ben de gezinirken gördüm kampanyayı, ben de üyelik için uzun zamandır uğraşıyorum. centoshost baya bi aşmış. r10 işi olmayaydı iyiydi :D :D

sturkmen' Alıntı:

r10 candır can. bir hocama r10 davetiyesi yollayabilirim isteyen olursa.

-----------------------
Düzenleme: Arkadaşlar çok sayıda mesaj geldi davetiye ile ilgili, lakin öyle onlarca davetiyem yok, vermiyor site de zaten. Bir arkadaşımıza gönderdim davetiye. Elimde başka davetiye bulunmuyor malesef.

hocam o davetiyeyi bol keseden dağıtma. o adamın yamuğunda seni de atıyorlar biliyorsundur sanırım.

fiyatlar gayet iyi arkadaşlar, yazılı fiyatların %40 indirimli hali, aslında ömer hocam bağlansada konuya tam bir netlik getirse daha iyi olacak. 25 dolarlık paket 15 dolara felan geliyor.

Arkadaşlar Ömer hocamıza bbnet içinde bir indirim kuponu olsa diye bir öneri getirdim kendisi de kabul etti sağolsun;

Aynı indirim %40 bbnet içinde geçerli. kuponun nasıl kullanılacağı aşağıdaki bağlantıda anlatılıyor;

http://www.youtube.com/watch?v=mEspdxJO ... e=youtu.be

firma hosting alanlar ücretsiz okul sitesi kurulumu da yapıyor xoops sistemi üzerinden, ben 2 senedir kullandığım için belirtiyorum şu ana kadar Allaha şükür hiçbir sorun yaşamadık, ihtiyacı olanlar için güzel bir fırsat bence!

Ekli dosyalar

• hosting.jpg
    hosting.jpg
    95.9 KB · Görüntüleme: 2,090
  • reseller.jpg
    reseller.jpg
    97.5 KB · Görüntüleme: 2,090
Anlamam gereken ve kaçırdığım bir yer mi var? Bu sunucular linux mu, windows mu? Niye hiç bişey belirtilmemiş (veya belirtilmişse nerede belirtilmiş, anlamadım çünkü)

s_kajmeran' Alıntı:
Anlamam gereken ve kaçırdığım bir yer mi var? Bu sunucular linux mu, windows mu? Niye hiç bişey belirtilmemiş (veya belirtilmişse nerede belirtilmiş, anlamadım çünkü)

Linux hocam.

Bende yaklaşık üç yıldır centoshost la çalışıyorum reseller hesabım var oradan, çok çok memnunum... Ömer sağolsun en ufak sorunda çok yardımcı oluyor...

Arkadaşlar centoshost u bende kullanıyorum, su ana kadar problem yaşamadım, fiyatı da düşmüş, tavsiye ederim.

Tam başka yerlerde okul için hosting hizmeti ve domain için bakınırken, dünkü kampanya haberi süper oldu.

Ömer hocam sağolsun işlemleri de oldukça hızlandırdı.

Netbilsis'teki belirsizliklerden sonra yeni bir hosting, şimdilik desteği için bile mutlaka tavsiye edilir.

subversaa' Alıntı:
Tam başka yerlerde okul için hosting hizmeti ve domain için bakınırken, dünkü kampanya haberi süper oldu.

Ömer hocam sağolsun işlemleri de oldukça hızlandırdı.

Netbilsis'teki belirsizliklerden sonra yeni bir hosting, şimdilik desteği için bile mutlaka tavsiye edilir.

Ömer hoca sağolsun işini iyi yapıyor hocam, iyi bir tercih de bulunmussun.

BBNET
Geri