kafayı yiyecem div yardım

Kodla Büyü

ereneren55

Aktif Üye
Ya bu web işinin beni delirtmesine az kaldı!
Şimdi div ile sayfayı 4 e böldüm en üstte baner, ortada solda menu, sagda icerik, altta aciklama die 4 divim buraya kadar hiçbir sorun yok
Bütün mesele en alttaki divin hemen başına yani en üstüne hr ile bi çizgi çekmek istediğimde çıkıyor eğer divin ilk satırında bi harf bile yazdırsam onun altında çizgi düzgün çıkıyor ancak divin ilk satırında direkt çizgi çizme kodunu yazarsam çizgi orta sağdaki icerik divin de çıkıyor niye ben ne yapsam bu saçmalığı aşamıyorum yok mu yardımcı olacak birileri ?

hocam alt div etiketine cssden şu özelliği ekleyin. htmlden çizgi çekme kodu vs. uğraşmayın.

border-top:1px solid #000;

veya illa htmlden çizgi çekeceğim diyorsanız şöyle görünmez bir hile deneyebilirsiniz çizgi kodundan önce.
<p style="line-height:0.1em;"></p>

ya hocam bi başına kimselere soramadan bodoslamasına girmek akıl karı değil bu işe şöyle adam akıllı kurs gibi birşeyler olsa gidecem de ya çok ağır oluyorlar yada çok hafif bi ortasını bulamadım bi türlü

hocam kodlamaya devam et. arada geçmiş kodlamalarına bak, bir gözat. eğer eskileri beğenmiyorsan doğru yoldasın demektir, kodlaman gelişiyor demektir.

BBNET
Geri