kafa karışıklığı

Kodla Büyü

ismailt

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar biraz önce bir bayiden hyundai i20 1.2 sense için 33binlira fiyat aldım.24 bin peşin 9 bini 48 ay sıfır faizle. Sizce alınır mı.Elimdeki aracı satmam lazım siz olsanız alır mısınız?İlk defa sıfır araç düşünüyorum bu yüzden pişman olurmuyum diye düşünüyorum.

Özetle 2. el araba alıp tamircilere para kazandırmak yerine 0 araba alıp devlete vergi vermek (aradaki fiyat farkı) arasında tercih yapacak olursak ben tercihimi 0 dan yana kullandım. Yok araba 1-2 yaşında çok temiz olur o başka ama ben 0 aldım rahat ettim. 1,5 yıl içinde sadece 1 kez servise yağ-filtre değişimi için gittim çok şükür. Önceki arabalarım beni sanayideki esnaflarla kaynaştırdı.

Elindeki araç ne?

33 binlik 1.2 motor ve büyük ihtimal baz model olacağı için ben olsam almazdım.

İhtiyaç+Maddiyat+Yakıt+Yıllık Km+Vergi+vsvsvs.

gibi kriterleri göz önünde bulundurun bence

selamlar

Teşekkürler...

Elimdeki araç 97 model accent
fiyat aldığım araç sense modeli yani en dolunun bir altı.
ABS-Yol bilgisayarı
Yağmur far sensör
4 cam elektrikli ve elektrikli katlanır aynalar
Hız sabitleyici
Navigasyon
Klima
Çelik jant
led Gündüz farı ve sis farı

Hocam bende 1.2 2012 model i20 jump var ve çok memnunum. Fiyatsa çok iyi. 48 ay vadeyi galeri kendisi mi yapıyor?

2013 ocakta eşime sıfır aldık. aynı seri:1.2 sense. 1.2 motor üst paket bu bir de elite paketleri var sanırım o da 1.4 motor serisinde. yeni modelinde navigasyon da eklenmiş. donanım olarak güzel bir araç. ayrıca servis olarak da sorun yaşamazsın. yakıt, bakım masrafları da uygun. (bu arada bende de 2011 era var. serviste hiç sıkıntı yaşamadım.) kredi seçeneğinde sanırım farklı vadeler var. hyundainin öğretmenler günü kampanyası var. o yüzden 0 faiz veriyor. ayrıca dosya masrafı da yok. TAVSİYE EDERİM.

i20 ye bende bakmıstım dızelını almanız daha mantıklı olabılır 1.2 olması cekıste etkılıyecektır dızeller 1.4 tu sonra sıfır faız olayı da ıyı bır secenek

BBNET
Geri