kadromuzun dışındaki okuldaki tablete kayıt?

Kodla Büyü

yusufcuk51

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bt rehber öğretmen olarak görevlendirme olduğum okulda memura tablet vermişler tabletini kendi tc ve mebbis şifremle kayıt ettirdim...ben ortaokuldayım bizim okula tabletler geldiğinde ben yine kayıt olabilirmiyim yoksa bu isim daha önce kayıtlı der mi?

Kayıtlı der tahminim hocam. tablet@eba.gov.tr ye mesaj atıp öncekini düşürtürsünüz. Ötekinde kayıt olursununz. Maili okul E-Posta hesabından ve tam bilgileri vererek Tablet seri numaraları felan gönderirseniz olur diye tahmin ediyorum.

cepola' Alıntı:
Kayıtlı der tahminim hocam. tablet@eba.gov.tr ye mesaj atıp öncekini düşürtürsünüz. Ötekinde kayıt olursununz. Maili okul E-Posta hesabından ve tam bilgileri vererek Tablet seri numaraları felan gönderirseniz olur diye tahmin ediyorum.
tşkler hocam aklımda bulunsun

Hocam tabletler okulda kadrosu bulunan öğretmene verilir, ve kadrosu bulunan kişi aktivasyon yapabilir. Ama farklı kullanıcı da oluyormuş hayret. Hocam tablet aktive edildi mi, emin misiniz. Hadi memura vermelerini anlarım (bir yanlışlık yapılmış olsa da) ancak bu tableti sizin aktive etmeniz ilginç.

1- Memura Verilmez
2- O tablet sizde görülüyor, o tabletle yaptığı tüm işlerde sizin üzerinizde görünür.

Eğer birileri tabletleri kontrol ediyor ise o memuru değil sizi bilirler ertesinde.

Bence siz beklemeden durumu bildiren bir mail atın o işi iptal edin. kimin üzerine kayıt ediyorlar ise etsinler...

BBNET
Geri