Kadro kısmı için fotoları hızlı düzenleme.

Kodla Büyü
fireworks dosya altında toplu işleme var en hızlı ve en kalitelisi budur.

hocam 2 kb kısıtlaması yok.
En güzeli Fireworksta toplu resim işleme diyerek tüm resimleri istediğimiz uygun bir boyuta ayarlamak

hocam benim fotoların yan tarafı boş. o kısımları keserek küçültme yapsam nasıl yapacam. sizin gösterdiğiniz gibi yapınca fotoyu tamamen küçültüyo. onu da kullanıcam ama önce yandaki boşlukları silip öyle yapsam nasıl olacak.

nese1982' Alıntı:
sanırım 2 kb olmalı en hızlı nasıl yaparım
photoshop ac hocam ordan sonra resım ısleme kısmı war ımage processor dıe bısey war fıle kısmında ordan ıstedını tak dıe yaparsın

arkadaşlar bu menüye tüm okul personelini eklemeyecek miyiz? bazı arkadaşlar öğretmenler menüsü acıp oraya eklemiş.2 ayrı sey olmuş.kadromuz ve personelimiz. biraz garip oluyo.ne şekilde yapacaz bi fikri olan var mı? bi de fotoğrafları 432x270 istiyor vesikalık fotolar bi garip oluyor. aklım karıştı valla.

nese1982' Alıntı:
hocam benim fotoların yan tarafı boş. o kısımları keserek küçültme yapsam nasıl yapacam. sizin gösterdiğiniz gibi yapınca fotoyu tamamen küçültüyo. onu da kullanıcam ama önce yandaki boşlukları silip öyle yapsam nasıl olacak.

Gelişmiş KIRPMA TEKNOLOJİSİNİ kullan.. neredeyse resimi görüntülediğin tüm programlarda var bu KIRPMA TEKNOLOJİSİ.. :)

ama,
yüzlerce resimde aynı ölçekte kırpma yapacaksanız photoshopta bu işlemi bir kez yapıp kaydedip tüm resimlere aynısını uygularsınız..

bunla ilgili bir video çektim komedi oldu paylaşacağım, yakında..

BBNET
Geri