Kadın-erkek iş arkadaşlığında mesafe ayarı nasıl olmalı ?

Kodla Büyü
Hey allahım
Yemeğe ne kadar tuz koymalıyız gibi bir soru bu
Yani kişiden kişiye değişir
Tek cevabı yoktur....

aslanm' Alıntı:
Bazı bayanlar aynı işyerinde çalışan erkek arkadaşlarla çok samimi oluyorlar bu durumda erkeklerde bunu yanlış algılayabiliyor o açıdan böyle bir konu açmıştım.

başkalarından size ne :D

aslanm' Alıntı:
Bazı bayanlar aynı işyerinde çalışan erkek arkadaşlarla çok samimi oluyorlar bu durumda erkeklerde bunu yanlış algılayabiliyor o açıdan böyle bir konu açmıştım.
:?

bay ve bayanın evli veya bekar olmasına göre değişir bence bekarsa besafe kısa olsun tez zamanda baş göz olsunlar evli iseler mesafe uzak olsun laf söz çıkmasın

bu tarz bi konudan ötürü boşanmanı eşiğinden dönen ve il içi tayin istemek zorunda kalan evli arkadaşlar tanıyorum

aslanm' Alıntı:
Evet haklısın twetyynet bu yüzden işyerinde yaşanan yakınlaşmalardan dolayı boşanan tanıdıklarım var,yani insanlar evli veya nişanlıysa aynı işyerinde karşı cinsten olan arkadaşlarıyla daha dikkatli iletişim kurmalarını gerektiriyor,yargıtay boşanma davlarının temyiz davalarına bakan bir hakim boşanmalarda aynı işyerinde çalışan erkek ve bayanların fazla yakınlaşmasından kaynaklanan ilişkilerin etkisinin çok büyük payı olduğunu söylemiş.Özellikle evli olan kişlerin sorumluluğunun farkında olarak hareket etmesi ve karşı cinse bu yönde cesaret vermemesi onun yanlış algılayabileceği davranışlardan uzak durması gerek.
Bu mesajı en başta yazmış olsaydınız, bu konu başlığı başka üyeler tarafından hiç mesaj yazılmadan kapanmış olacaktı büyük olasılıkla. 8)
Konu başlığı neden "Her Telden" bölümünde açılmadı?

volkankey' Alıntı:
Haremlik selamlık yapalım :)
haremlik selamlık değilde sosyal arkadaşlık adı altın da fazlada yakınlaşmamak gerekir. Bu kadın la erkek arasındaki sosyal arkadaşlık tanımına da gıcık olurum. ya arkadaşsındır yada değil.

Herkes kendi mesafesini kendi ayarlar. Kimsenin ne kadar yakın durduğu yada uzak durduğu kimseyi bağlamaz. İsteyen sosyal arkadaş olur istemeyen antisosyal arkadaş olur.

iş arkadaşını gördün mü anında dalacan boyun yanak manak ne denk gelirse... ne o öyle mesafe filan... aşmak lazım :D

bay-bayan ilişkisinde ilişkinin adını koyan bayandır genelde..arkadaş sevgili ne ise...çoğunluk için bu...yakınındaki erkek arkadaşın bile seninle ilgili fantazisi vardır...

aslanm' Alıntı:
Omd, o iş öyle değil,bazıları resmen sizi taciz eder gibi bulaşıklık yaparsa bu herkes istediği gibi arkadaş olur,ister sosyal,ister antisosyal diyemezsiniz.Herkes yerini ,nerde nasıl hareket etmesi gerektiğini bilecek ki yuvalar yıkılmasın.

yav he he

aslanm' Alıntı:
cyln' Alıntı:
iş arkadaşını gördün mü anında dalacan boyun yanak manak ne denk gelirse... ne o öyle mesafe filan... aşmak lazım :D

Ceyln gülücük koymuşsun yorumuna ama bu gülünecek bir şey değil ki,sizinde çalışan eşiniz,sevgiliniz,kız kardeşiniz,anneniz veya kızınız olsa ve birlikte çalıştığı erkek arkadaşları için bu dediğinizi uygulamalarını ister miydiniz ??? Tabi ki istemezsiniz herhalde değil mi ?
aslanm hocam
gülücük konulacak bir durum... siz eşinizle sevgilinizle kızınızla olan iletişiminizi burdan mı öğreneceksiniz?
ben 10 üniversite de okusam binbir yer de gezsem değişmeyecek çizgilerim hassasiyetlerim varolacaktır.
karşımdaki bu hassasiyetlerimi bilecek ona göre hareket edecek ben de onunkine...

ben ikili ilişkilerde her zaman mesafeden yanayım. tabi bu demek değil ki arkadaşlarınla hiç sohbet etmeyeceksin. fakat şahsen dikkat ederim öğle yemeğine örneğin dışarı çıkılacaksa bire bir çıkmam fakat birkaç kişi birlikte çıkarız. veya okul dışında buluşulacaksa karşı cinsle eşli buluşmayı tercih ederim. temas olarak yalnızca tokalaşmayı tercih ederim. şahsi görüşümdür. farklı şekilde yapanı yadırgamam. herkesin kendi kişiliği ile ilgili bir durumdur.

Beni bilen bilir, elimde mezurayla geziyorum ben. Yeni tanışmışsam da önce medeni durumunu soruyorum. Ona göre uygun mesafeyi ölçüp; o konumdan iletişime geçiyorum.

5 yıllık iş yaşamında sadece bir kişiyle duygusal olarak yakınlaştım onunla da evlenicem zaten :)

Evleneceksen sıkıntı yok ama evlenene kadar mezurayı elden bırakma yine de hocam D:

BBNET
Geri