Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar kablosuz olarak bulunduğum bölgede ücret karşılığı net satan şirketler var.
bunlar güvenlimidir sizce? trafiğimizi kontrol edebilirlermi?
ayrıca yasal mıdır bu satışlar bilginiz varmı?
bende merak ediyorum 1 ay yakındır bizim burada da hizmet vermeye başladılar. 4mps hızında sınırsız aylık 35 tl tarifesi. ama hızı nasıldır? verilen bir şifre ile kaç tane cihazı baglayabiliyoruz bir bilgim yok
Ben kullaniyorum, servis sağlayiciligi için lisans aliyorlar btk'dan, 4mbit için aylik 25 veriyorum, üstelik taahhüt yok, kullan öde var benim için öyle bir olasilik yok da diyelim yazin evde yoksun para yatirmiyorsun int. olmuyor. Sonra ödeme yapıyorsun kaldigin yerden devam üstelik yapigim ölçümlerde parasini verdiğim hizmeti aliyorum ekli resimde var. Ama ben vericilerine yakinim . Biz okulda da bu sistemi kullanıyoruz TTNET ile hizimiz 1.5 mbitti bu sistemle 7 12 arasi hiz aliyoruz. Yani kabloyla alamadigimizi kablosuz aliyoruz üstelik yari fiyat oduyoruz. Ama okul vericiye 7.5 km olunca her zaman sabit bir hiz olmuyor. Benim ev için 32mbit verebiliriz size dediler. Ayrıca hizmetlerini faturalandiriyorlar okula geldi WPS internet adiyla...
Hocam 175 TL verip bir tane yüksek frekanslı kablosuz ağ alıcı alıyorsun firmadan sana ait kullanıcı adı ile o cihaz internete bağlanıyor ve sana bir ethernet kablosu ile interneti sağlıyor, sen onu ne yaparsan yap artık; ister direk PC ye bağla, ister Switche bağla ister kablosuz ağ dağıtıcıya bağla
Aldığın o cihaz yüksek frekanslarda kablosuz ağ desteği sağlıyor, şu mobese kameralarında kullanılanlardan, cihaz için verdiğin parayı erken çıkışlarda cihazı iade edip alabiliyorsun uzun süre kullanırsan belli bir miktarını kesip öyle alıyorlarmış cihazı, ama daha cihaz teslim eden olmamış firmaya...