Kablolu Fare Tavsiye (Okul için)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ygencay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ygencay

Aktif Üye
Arkadaşlar okula kablolu fare alacağım. Uzun zamandır sorunsuz kullandığınız fareler varsa, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Öncelikle USB olacak(yoksa uclarını kırıyorlar), tasarımı çok şık olmayacak(öğrenciler çalıyor), fiyatı uygun olacak.

gold bilgisayarda 2x tıklama özelliği olan , siyah , usb , fareler 3 TL idi

nt den klavye + fare 13 tl ye almıştım avec marka

sedece fare 5 tl olabilir tam hatırlamıyorum

gittigidiyor'a bak hocam ben everest'in almıstım 20 tane tanesi 3-4 lira arası bişeye denk gelmişti

hocam bende 1 ay önce 5 tane eksik vardı . everest aldım. çok memnunum daha önce görev yaptığım okula da bundan aldırmıştım. gayet memnunum.

İnternette 2 tl'ye bile fare var, yalnız hiç duyulmadık markalar var, bir ay sonra çöpe atmamak için özellikle markasına göre almayı düşünüyorum.

hcrturk' Alıntı:
hocam bende 1 ay önce 5 tane eksik vardı . everest aldım. çok memnunum daha önce görev yaptığım okula da bundan aldırmıştım. gayet memnunum.

Hocam tam olarak modelini ve fiyatını öğrenebilir miyim.

SM-601 2x Double Click Optical Mause. (USB)
ben 6.75 den aldım. 12 tl ye kadar değişebiliyor fiyatlar.
Mause pad'e ihtiyaç duymuyor bu mause... o açıdan da avantajlı. everestin en uzun ömürlü modellerinden biridir.

Hocam hiç uğraşma. Eğer BT sınıfı çok kullanılıyorsa zaten hemen bozuluyor. BT sınıflarına en iyi fare en ucuz olanıdır. Bir hocam tavsiye etmiş 3 TL diye. Onlardan düşünebilirsin.

Frisby'nin farelerinden aldım ben, hem uygun hem de çok kullanışlı tavsiye ederim hocam

hocam teknosa da 2 tl ye A4 tech in iğne uçlu mause ları var teknosa da cumartesi günlerini takip et ben bundan bir ay önce 5 tane almıştım

Öğrencilerden bağış isteyin özellikle kalabalık okullarda bir kaç öğrenci evde atıl duran bilgisayar malzemelerini "velisinin de izniyle tabi" getirdiği oluyor.

a4 tech alın hocam öğrennciye dayanıklılık gösteriyo denenmiştir:))

hocam önce alacağın fareleri mutlaka gör.ben yeni atandığım okula gittiğimde bir çok bilgisayarın yanında bir çok fare de kullanılmaz haldeydi.bir torba fare ayırmışlar kenara bozuk diye.baktım gerçekten bozuk ama tornavida ile rahatça açılabiliyorlardı.iki tanesinden bir tane çalışan fare çıkarabiliyordum.Bunun dışında usb fareler çok dayanıksız oluyorlar ya da onarılması çok zor.öğrencilerin fareleri çıkarıp yerlerini değiştirmelerinin nedeni bazı bilgisayarlarda farelerin olmaması ya da iyi çalışmaması siz komple fareleri yenilemeyi düşünüorsanız ps2 almanızı öneririm.sonuçta her bilgisayarda fare olacağından öğrencilerin çıkarıp takmak gibi bir ihtiyacı olmayacaktır.

arkadaslar bilgisayar sınıfı için yaklaşık 10 tane fareye ihtiyacım var, hem ucuz hem de kullanım ömrü uzun ve de dayanaklı olsun istiyorum. İki markanın ürünlerine baktımde baktım. Bu markanın ürünlerini kullanan var mı sınıflarında?
hiper, flaxes sizce hangisini alsam daha iyi olur?

BBNET
Geri