gakgos1903
Site Gezgini
Siz kaç senedir kullanıyorsunuz?
Eczacılık ve matematik öğretmenliğinin yanı sıra komşunun ısrarıyla böteyi yazmıştım. Malum diğerlerini kazanamayınca böteye kaldıydım. Şimdi o komşuyu gördüğümde pek iyi şeyler hissetmiyorum. :verymad:Sıfır temelle BÖTE ye git. Oradaki hocalar da zaten bir şey bilmiyorEslivya' Alıntı:Ben bilgisayar öğretmenliğini kazanana kadar bilgisayarı açıp kapamayı dahi bilmiyordumEczacılık ve matematik öğretmenliğinin yanı sıra komşunun ısrarıyla böteyi yazmıştım. Malum diğerlerini kazanamayınca böteye kaldıydım. Şimdi o komşuyu gördüğümde pek iyi şeyler hissetmiyorum. :verymad:
İşte bütün mesele tubi ornattubi.
Cemal TANER' Alıntı:Sene 91 . Yer Gazi TEF. PClerin harddiski bile yok![]()

Hakket. SUN marka idi PCler. O zaman bir hardisk 10 bin dolarsolomonte' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Sene 91 . Yer Gazi TEF. PClerin harddiski bile yok![]()
Cemal Hocam, gece gece güldürdünüz beni.![]()
![]()
5 çeyrek disketlerle açıyorduk içinde Dos var. Sonra onu çıkarıp basic editörü disktetini takıp programlama öğreniyorduk.
Ya geçen ben bir anket yaptım hizmet süreniz kaç yıl diye. Şimdi o ankete bakıyorum bir de bu ankete bazıları bilgisayarı annesinin karnında kullanmış heralde 
Bende 93'te başladım sizin gibi. Zenith marka pc bozmaları vardı labta. Havya'yla 720Kb lik disketleri 1.44 Mb yapmayı mı sorarsın, Disket kutularından ceket iç cebimizin yırtılmasını mı?? Ne günlerdieses' Alıntı:93 yılında dos 5.0 ile ve siyah beyaz ekranda başlamıştım..Ama ne yalan söyleyim çok fazla kendimi geliştirmedim..

Bu adamın kılıcı da vardı , bi tuşa basınca çıkarıyordu... Ne oynardım bunu ya, bak şimdi eskiler aklıma geldi...win 3.1 7 disket kur babam kurphantosos' Alıntı:Bende 93'te başladım sizin gibi. Zenith marka pc bozmaları vardı labta. Havya'yla 720Kb lik disketleri 1.44 Mb yapmayı mı sorarsın, Disket kutularından ceket iç cebimizin yırtılmasını mı?? Ne günlerdieses' Alıntı:93 yılında dos 5.0 ile ve siyah beyaz ekranda başlamıştım..Ama ne yalan söyleyim çok fazla kendimi geliştirmedim..![]()
hocam prens di bu oyunun adı.. hileleri vardı.. öyle geçiyorduk..schumix' Alıntı:Oynadığım ilk bilgisayar oyunu (http://farm4.staticflickr.com/3148/2610 ... 8bd018.jpg) ama bu renklisi benim pc de siyah beyazdı buBu adamın kılıcı da vardı , bi tuşa basınca çıkarıyordu... Ne oynardım bunu ya, bak şimdi eskiler aklıma geldi...

eses' Alıntı:hocam prens di bu oyunun adı.. hileleri vardı.. öyle geçiyorduk..schumix' Alıntı:Oynadığım ilk bilgisayar oyunu (http://farm4.staticflickr.com/3148/2610 ... 8bd018.jpg) ama bu renklisi benim pc de siyah beyazdı buBu adamın kılıcı da vardı , bi tuşa basınca çıkarıyordu... Ne oynardım bunu ya, bak şimdi eskiler aklıma geldi...
![]()

Cemal TANER' Alıntı:Sıfır temelle BÖTE ye git. Oradaki hocalar da zaten bir şey bilmiyorİşte bütün mesele tubi ornattubi.
Benim de kaçmam gereken kişi çok![]()

schumix' Alıntı:eses' Alıntı:hocam prens di bu oyunun adı.. hileleri vardı.. öyle geçiyorduk..schumix' Alıntı:Oynadığım ilk bilgisayar oyunu (http://farm4.staticflickr.com/3148/2610 ... 8bd018.jpg) ama bu renklisi benim pc de siyah beyazdı buBu adamın kılıcı da vardı , bi tuşa basınca çıkarıyordu... Ne oynardım bunu ya, bak şimdi eskiler aklıma geldi...
![]()
Evet aynen hocam, tuzaklı kapılar, uzun atlamalar, kazıklı çukurlar felan ne maceraydı , yaş küçüktü ne gerilirdim ya![]()
ahh ne güzel günlerdi...hocam ben bilgisayar kullanmaya öğretmenlikten 8 sene önce başladım meselaCemal TANER' Alıntı:http://plutonius.aibrean.com/images/models/5Flop.JPG
Ahh ben nostaljiye bak.Ya geçen ben bir anket yaptım hizmet süreniz kaç yıl diye. Şimdi o ankete bakıyorum bir de bu ankete bazıları bilgisayarı annesinin karnında kullanmış heralde
![]()

Bakalım herkes net tarih hatırlayacak mı diye böyle yaptım aslında aklıma gelmedi değilamip33' Alıntı:Hocam anketi keşke
1-5
6-10
11-15
16-20
20 üstü
diye yapsaydınız. Herkesin yılı çok farklı olduğu için verimli bir anket olmayabilir hocam.

eses' Alıntı:sonra da supaplex vardı bilir misin prehistorik falanahh ne güzel günlerdi...
Ya o zamanlardan hedef bilgisayar mühendisliği idi öss den sonra sen git öğretmenlik yaz şimdi de halimize bak olacak iş değil 
Hatta Amiga 500'ün editörüne Türkçe karakter oluşturup birkaç arkadaşın üniversite bitirme tezini yazdık. Teyp'ten diskete, disketten sabit diske terfi etmek. 80486'lı makinaya Creative Ses kartı ve creative CD rom için astronomik sayılacak para ödemek hiç hatırımdan çıkmıyor. Büyük bir gazetenin bilgi işlem bölümünde çalıştım. Önce Apple Macintosh ile sonra PC'deki Quark XPress ile sayfa tasarladım. Yazacak çok şey var ama başlığı okuyanları sıkmak istemiyorum. Burada keseyim.