Yanlış bilmiyorsam böteb bölümleri ilk mezunlarını 2002 yılında verdi. yani böteb mezunlarının en kıdemlisi 10 yıllıktır. 10 yılın üzerinde yazanlar ya tef mezunudur yada bilgisayar öğretmeni değildir.Cemal TANER' Alıntı:Forumda bazen kıdem vb konular oluyor. BT branşının yeni olması vb. Sağlıklı bir sonuç için LÜTFEN sadece BT Öğretmenleri anketi oylasın.
Meslek Lisesinde vardır. 13 ü bırak 16 17 senelik bile var EML de. Bir zamanlar mühendislik mezunlarını formasyonsuz teknik öğretmen olarak atadılar. İşte elektronik mühendisi olup ta bilgisayar öğretmenliğine atananlar var bu şekil de haa 2 yıllık mezunu (MYO) olup ta hala değişik branşlarda teknik öğretmen olarak ta çalışanlar var bir de.karinca_52' Alıntı:13 yıllık bt öğretmeni var mı ya :|
atandığın başka ilde yaptır bazen memdeki memura laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor oluyor.ilknurboteci' Alıntı:3. yılım. kıdem derece açılmışken bi şey sormak istiyorum.2009 eylülde sözleşmeli başladım.2010 haziranda kadroya geçtim. milli eğitimdekiler 9 aylık sözleşmeli geçirdiğim süreyi kıdem derceden saymıyor.sebep olarak da sözleşmeli geçirdiğim sürenin en azından 1 yıl olması gerekiyormuş. bilgisi olan var mı acaba.şimdi 9 ay boşuna mı çalışmış oldum ?
hamuş' Alıntı:ilk bizler mezunuz 2002 yılında ismide farklıydı o senelerde zaten Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği idi sonradan bilişim teknolojileri oldu 10 yıl oldu ben göreve başlayalı ama hiç bişey değişmedi ders sayımızın azalmasından başka