bastacim' Alıntı:
Tabii arkadaşlar sadece anne sütü vermek istiyorum
İnşallah şu zor süreçten bi geçeyim.sütümü sağıp veriyorum
Kenarda 100-120 cc sütüm olduğunda değmeyin
Keyfime .ama bir de şurda yanlışlık yaptım.hep bi
Tarafımı verdim.diğer tarafı da vermeye çalışıyorum
Ama çok zorlanıyorum
emin ol o günler çok çabuk geçiyor,anlattıklarını daha dün yşamış giibyim.8 aylık bir oğlum var.gerçekten emzirdikçe sütün artacak.Her ANNENİN SÜTÜ VARDIR.En az iki bebeğe yetecek kadar hemde...ama şuan doymadı için ağladığını düşünyüoyrsan bence mama ver ama günde 2 belki 3 kere yi geçmesin.mamayıda kaşıkla ver .biz hep kaşıkla vermişştik biberona alışmasın diye.50,60 cc hazırla yeter.cok bile gelebilir onun midesi şuan minnacık annesi.
Bol bol kompostı.SU ,rezene,humana stil tea,dereotu,marul,bulgur pilavı(bebişe gaz yapailir)
yoğurt çorbası (gaz yapabilir) tüket...kimyon yut bir çay kaşığı kadar,sütün gazını alır derler...
Bebişi sık sık emzir ,moral çok çok önemli asla sütüm yok deme gerçekten psiklojiyle alakalı,hiçbirşey yemedğim zamanlarda bile kafama takmadığım için sütüm taşardı nadirde olsa...fırsat bulursan zor ama uyu uyu...Ayyyy bebişinide bnim yerime öp...mis kokuyordur şimdi.Cennet gibidir..Allah bağışlasın
He diğer göğsünüde emzirmeye çalış yoksa süt üretimi durur,beişde ona alışsın daha küük ,sakin pes etme...En buyuk kolaylık emmesi,gecenin bi yarısı kalkıp mama hazırlamak berbat bişey olmalı diye üşünüyorum ..Ama mama verdiği içinde asla vicdaan yapma..anasız kalan bebelerde büyüyor mamayla kimse ölmüyor yani...
neyseki senin sütün var şükret dua et bismillah de al kucana minişi emsin