KAÇAK ELEKTRİK BEDELİ

Kodla Büyü

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.haber3.com/kacak-elektrik-be ... 40032h.htm
YILLARDIR HÜKÜMETLERİN BU HÜKÜMET DE DAHİL GÖZ YUMDUĞU HATTA DEVLET POLİTİKASI HALİNE GELEN AĞIRLIKLI OLARAK DOĞUDA KAÇAK KULLANILMASINA İZİN VERENLER ŞİMDİ PARANIZI ALIN DİYOR.
GERÇEKTEN SAMİMİLER Mİ YİNE NE ŞİŞ YANSIN NE KEBAP HERKESİN DUYMAK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEYİP UYGULAMAYACAKLARI BİR AÇIKLAMA MI

ben anlamıyorum. madem başkasının kaçak parasını bizden alıyorlar ve madem bu yanlış bunca bakan millet vekili o bu.. ne yapıyor bu devlet. bu nasıl bir ülke.. bu nasıl bir adalet.. neden hakkımız olan bir şey için dava açıyoruz.. eskiden kurban bayramlarında kestiğimiz kurbanların derilerini zorla türk hava kurumu alırdı resmen tecavüz, gasp.. şimdide bu.. bu ülke ne zaman düzelecek..

Arkadaşlar biraz bu konuyu araştırırsanız. olayın sadece evlerde kullanılan elektirikten ibaret olmadığını görürüsünüz. yıllardır doğudaki evlerden bahsedilir ama batıdaki fabrikalardan kimse bahsetmez. o fabrikalar ki bir tanesinin bile harcadığı elektirik 5- 10 mahallenin kullandığı elektrikten bile fazla ama nedense bunlar hep göz ardı ediliyor.

kaçak elektirik haramdır. ister evde olsun ister fabrikada. önlem alınacaksa yada konuşulacaksa tüm kaçak kullananlar konuşulsun.

5 aydır benim faturamda kk diye bi bedel yok..
haberde yıllardır diye, len elektrik özelleştirmesi ne zaman oldu da yıllardır 3-5 sene.

BBNET
Geri