k9 WEB FİTRE FULL PROGRAMI LAZIM ARKADASLAR?

Kodla Büyü

muzo696

Seçkin Üye
Seçkin Üye
k9 WEB FİTRE FULL PROGRAMI LAZIM ARKADASLAR?

VEYA İNTERNET AGIMA NASIL INTERNET FILTRESI KOYABILIRIM.
EN GÜZEL YOLU NEDIR BU ISIN
ONERILERINIZ

ben k9 kullanıyorum. çok memnunum. yalnız kurduktan sonra şifre oluşturup her bilgisayar için ayrı olarak mail doğrulaması yapmalısınız. sitelleri istediğiniz gibi engelliyebiliyorsunuz. şifreyi girerek filtreyi açmanız da mümkün. ayrıca ücretsizdir setupını netten bulabilirsiniz

hocam tamam bende tek bılgısayarıma aynısını yaptım ama 10 tane bılgısayar var ben bunlara nereden bulacam bu kadar lisansı

aynı programla ve aynı maille lisans oluşturabiliyorsunuz. orda size soruyor birden fazla bilgisayar mı var diye siz de evet diyorsunuz öyle bişeydi. ben okulda aynı programı bu şekilde 4 bilgisayara kurdum. hepsi de oldu.

link vermek yasak galiba ama filtre programının adı yazıldığına göre site adresini de verebiliriz sanırım..

http://www1.k9webprotection.com/

acizane olarak yıllar önce yapmıştım... yeni bir gmail adresi oluşturup lisans serial ve kurulum dosyası linki geliyor.

filtre seviyesini kendiniz oluşturabiliyorsunuz. google çeviri ile ingilizce kelimeleri rahatlıkla çevirebiliyorsunuz.

okul için de çok uygun.. ev ortamı için de .. tamamen ücretsiz.. bazı internet kafeler ikinci filtre olarak kullanıyorlar.

çince rusca araçca dilleride filtreliyor.. ücretli bir çok filtre programı bunu yapamıyor.. en sağlam filtre bu...

(web project haricinde tüm filtreler itinayla delinir. bizzat test ettim :)

2 yöntem var.

birinci yöntem 1tanesini pc ye kur.. image dosyasını al. tüm hepsine at.. sonuçta IP adresini kontrol ediyor. tüm bilgisayarların gerçek IPsi yani modemden çıkış Ipsi aynı olacağı için bir sıkıntı yok.

yok ben sistemimimmi bozmak istemiyorsam

örnek: ataturkioo01pc@gmail.com ataturkioo02pc@gmail.com gibi öğrencilere mail adresi aldırırsın sifresi de aynı olur..teker teker kurarsın :)
aslında 2.cözümü herkes biliyor ama uzun olacağı için yanaşmak istemiyor kimse..

toplu kullanım şekli olduğunu yazmış diğer arkadaşlarımız istersen onu da yapabilirsin..

BBNET
Geri