kızımın doğum günü

Kodla Büyü

sevdiceğim

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar 5 ocak kızımın 1. yaş günü yakın çevreden bikaç kişiyi çağırdım menü olarak neler tavsiye edersiniz...
benim yapmayı düşündüklerim
kurabiye
gül tatlısı
dereotlu poğaça
kısır
sarma
börek
elmalı toplar
????

Menü dışında bizim arkadaşın biri kızının ilk doğum gününde bi anı defteri almıştı, anı defterine gelenlere bişeyler yazdırmıştı. Ben öyle şeyleri pek sevmem ama yine de güzel olmuştu :)

teşekkür ederim biraz pinpiriklendim az mı acaba diye
kızıma tütü diktirdim bir de şekerler var anı defteri aklıma gelmedi...

Resimleri sonra burada paylaşırsanız minik kızınızı bende görmek isterim tütüsüyle...

menü güzel bencede. pastanızı nasıl düşünüyorsunuz. alacak mısınız yoksa siz mi yapacaksınız? rakam yada prenses şekinde mi? öyleyse fiyatta öğrensem...

gelen çocuklara hediye ? toka düdük vb ufak hediyeler ?? nasıl olur? süslerken de balonların uçlarına hediye paketlerken kullandığımız o iplerden (ismini unuttum) uzun bağlıyorum bantla tavana yapıştırıyorum çok güzel bir görüntü oluyor. (kızınızın elbisesinin renginde :D )

resimleri paylaşırım inşallah hocam. pastayı yaptırcaz ama nasıl birşey olacak tam bilemiyorum

hocam hayırlı olsun ben de fikir istiyordum konuyu açmanız iyi oldu. bizim ki de 8 ocak iki yaşını dolduracak inşallah...

şeffaf' Alıntı:
hocam hayırlı olsun ben de fikir istiyordum konuyu açmanız iyi oldu. bizim ki de 8 ocak iki yaşını dolduracak inşallah...
pastayı kendim yapmak istiyorum hazır pastayı yiyen pek olmuyor biz de.

kurabiye yerine tuzlu simit yapmaya karar verdik bir de rus salatası ilave ettik. eğer masa istediğim gibi olursa burada fotoğrafını çeker koyarım eğer olmazsa sadece kızımı tütüsüyle çekip koyacam :)

BBNET
Geri