KİA CEED KULLANANLAR BİLENLER

Kodla Büyü

gakgoskentli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kia ceed nasıl bir araç?
2.eli zayıf onu biliyorum
Uzun süre kullanacağım o yüzden problem değil.
Yakıt
Özellikle yedek parça durumu nasıl?
Yedek parçayı sadece servistemi var pahalımi
Fiyat/Donanım olarak iyi bir araç gibi geldi
Ne dersiniz

evet hocam keşke yeni kasasını alabilseniz.tabiki maddi imkanlara bağlı.ikinci eli çok sıkıntılı bir araç değil hocam abartıldığı kadar.bizim arkadaşta vardı araçtan memnundu yakıt konfor anlamında.daha sonra sattı sıfır i 30 aldı dizel.öncelikle 50bin km geçen aracı almayın.diğer türlü gayet hoş bir araç fiyatına göre

Parçaların büyük kısmı Hyundai ile aynı.
Yan sanayide bulabirsiniz diye düşünüyorum

2009 yılından beri dizel cee'd aracım var. Çok memnunum. İçi oldukça geniş g. Bakımlarını servis dışında yaptırıyorum artık. Piyasa da artık bilinen bir araç oldu.Yakıt konusunda full şehir içi 7 lt/100 km. Arkadaşımda dizel otomatik var o da şehir içinde aynı yakıyormuş. Evimiz çok bayırda ve bence normal yakıyor. Şehirler dışında da 100 km hız civarında gittiğimde 4lt/100 km yakıyor. Aracımdan çok memnunum.

2011 kasımda sıfır ceed sw almıştım yıllık bakımları hariç bir tek ısıtma bujisini değiştirdiler onuda garantim dolmasına rağmen müşteri memnuniyeti ile uygun bir fiyatla değiştiler. bugün 3. yıl bakımını yaptırdım aracım 37000 kmde 320 tl ödedim(yağ,yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi değişti). yakıt olarak kışın 43-44 lt ile 700 750 civarı yazın 800 850 km civarı yol yapıyorum(şehir içi dışı karıışık)

25000 km ise alınır yanlış hatırlamıyorsam Premiumlar 128 beygir benimki 115 . tabi bir test sürüşü yapın bence son karar sizin

gakgoskentli' Alıntı:
Kia ceed nasıl bir araç?
2.eli zayıf onu biliyorum
Uzun süre kullanacağım o yüzden problem değil.
Yakıt
Özellikle yedek parça durumu nasıl?
Yedek parçayı sadece servistemi var pahalımi
Fiyat/Donanım olarak iyi bir araç gibi geldi
Ne dersiniz

ben sportage kullanıyorum eğer crossover değil de otomobil alsaydım kesinlikle ceed alırdım
vaktiniz varsa aşağıdaki formu inceleyin derim
http://www.kiaclubtr.com/tags.php?tag=ceed

gakgoskentli' Alıntı:
Eyvallah hocalarım
33 bine 1.6 crdi premium 2011 model 25000 km de
Alinirmi?
valla hocam fiyat çok iyimiş bence alınır..kaza-hasar durumu nedir?piyasadan ucuz gibi fiyat .. şu an 2. el temiz ceedlere 38-39 fiyat çekiyolar..

6-7 bin daha ucuz ise
otonun geçmişini iyi araştır
derim.
kazalı mı?
ARTI km si oynanmış mı?
çok ucuz arabaya her zaman şüphe ile bakarım

gamer99' Alıntı:
6-7 bin daha ucuz ise
otonun geçmişini iyi araştır
derim.
kazalı mı?
ARTI km si oynanmış mı?