Kütüphane kapı giydirmem nasıl olmuş?

Kodla Büyü

mikaback

Aktif Üye
Photoshop konusunda acemiyim ve kendimi geliştirmeye uğraşıyorum. Okul kütüphanemiz için hazırladığım kapı giydirmemde bana yeni fikirler verir misiniz.

Ekli dosyalar

• kapı.jpg
    kapı.jpg
    103.7 KB · Görüntüleme: 2,380
  • kapı-2 kopya.jpg
    kapı-2 kopya.jpg
    151.1 KB · Görüntüleme: 1,726
çok güzel olmuş hoca..psd sini payşırmısnız hocam...bende yeni kütüphanemize yaptırayım fakat kapı boyutları kadar çıkartabilirmiyiz..

BAYSUKRU' Alıntı:
çok güzel olmuş hoca..psd sini payşırmısnız hocam...bende yeni kütüphanemize yaptırayım fakat kapı boyutları kadar çıkartabilirmiyiz..

psd'sini benimle de paylaşırsanız çok memnun olurum.

Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.

teşekkür ederim psd si 114 mb görünüyor nasıl küçültüp paylaşabileceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız yapabilirim.

İçinde bulunduğumuz şartlarda her şey fazla ancak eleştiri istiyorsan hocam, açıkçası tasarım açısından ben pek beğenmedim.

Sanki bambaşka konuları bir araya toplamışsın gibi olmuş...
Gökkuşağı balon vb... konu ile ne alakasını kestiremedim.
Ortadaki resim gereğinden fazla karışık ve insanların yüzlerindeki bulanıklaştırmalar sırıtmış.
En alttaki kitaplar gereğinden fazla büyük.

Kendin için yapıyorsan üzerinde biraz daha çalışmalısın ancak istenildi diye yapıyorsan dediğim gibi çok bile.

Ben de istiyorum. PSD'yi partlara ayır. Yükle bir yerlere. İndirelim ve geçmişlerinize dua edelim... :alkis:

üsteki gökkuşağı uyumlu değil bence de onu kaldırın ya da daha farklı bişeyle değiştirin. kolay gelsin.

son hali nasıl önerileriniz doğrultusunda gökkuşağından kurtuldum. fakat ben de çocukların ilgisini canlı renkler çeker diye koymuştum onu.

son hali daha güzel olmuş...kütüphane yazısını başa alıp okul logosunu alta koysanız sanki daha iyi olur

hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş bizimlede psdleri paylaşırsanız seviniriz...

son hali daha güzel. ama madem renkli şeyler düşünüyorsunuz komple değiştirin çalışmayı. arka planda canlı renkler kullanıp üzerine okuyan insanlar, kitap efektleri yapıştırın. değişik yazı stilleri bulun. bu şekilde bişeyler yapabilrsiniz. dediğiniz gibi şimdi de anlamlı ama biraz koyu bir çalışma olmuş.

BBNET
Geri