Kürtaj yasaklanmalı diyenler bi de buna baksın...

Kodla Büyü
İçine şeytan kaçmış. Bir hocaya okutulup-üfletilince düzelir. Kürtaja gerek yok :mrgreen:

Ben bu video ile kürtaj yasaklanmamalı arasındaki bağlantıyı şu şekilde kurdum yanlışım varsa düzeltiniz lütfen, "yani bu çocuk zeka özürlü ve aldırılmalıydı bu çocuk aldırılsaydı böyle olmazdı" bunu mu anlamak gerek, tekrar söylü yorum ben böyle anladım yanlış anladıysam düzeltiniz lütfen.

Ama bence bu çocuk özürlü filan değil çok normal bir çocuk deli numarası yapıyo, youtube videoyu koyacam ve birinci olacam filan diyo bence bu çocuk normal,

inci swf sitesinde nasıl arama yapıp buluyorsunuz anlamadım.. :?:
Bir türlü arşive ulaşamadım. :sleep: Nasıl buluyorsunuz bu swfleri :?:

Bu memleketin tek gündemi kürtaj demi vay vay vay vay yazık halimize çok yazık.

bilgilisayar' Alıntı:
Ben bu video ile kürtaj yasaklanmamalı arasındaki bağlantıyı şu şekilde kurdum yanlışım varsa düzeltiniz lütfen, "yani bu çocuk zeka özürlü ve aldırılmalıydı bu çocuk aldırılsaydı böyle olmazdı" bunu mu anlamak gerek, tekrar söylü yorum ben böyle anladım yanlış anladıysam düzeltiniz lütfen.

Ama bence bu çocuk özürlü filan değil çok normal bir çocuk deli numarası yapıyo, youtube videoyu koyacam ve birinci olacam filan diyo bence bu çocuk normal,

Adam Einstein beyler

Kim olursa olsun, birinin hayat hakkı başka bir insan tarafından verilip, alınamaz...(Anne hayatını tehlikeye atacak durumları kastetmiyorum)

BBNET
Geri