Küçük ev mi? Büyük ev mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeymir23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yeymir23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
kızlar merhaba herkese günaydın, size bir sorum olacak benim şu an oturduğum evim 150 metrekare 3+1 çok yeni değil ama geniş ve site içinde bir ev bir de kendi evimiz var tokilerde 85 metrekare 2+1 ev çok güzel kesinlikle küçümsmiyorum şimdi evler teslim edildi yalnız ben ne yapacağımı şaşırdım kendi evime taşınsam eşyalarım çok zor sığacak özellikle salonum tokinin küçük evlerinde mutfak salon arası açık ve 16 metrekare salon var kızlar ban fikir verin

öğretmenim bende kiradayken küçük evde oturdum eşyalarım tıkış tıkış oldu. rahat edemedim. bende 1 ay oldu kendi evime geçeli. evim büyük. büyük ev bana göre daha rahat oluyor.ancak insanın kendi evi gibiside yokmuş. eviniz hayırlı olsun.

hayırlı olsun hocam, darısı başımıza :D ama geniş evden küçük eve geçmek zorlar gibi geliyor hem eşyalar hem da kullanımız açısından. büyük evin işi bitmez ama tadı başka

evet hocam ilerde birgün çocuk falan olursa allah nasip kısmet ederse nasıl olur bilmiyorum iyice sıkışacak

yeymir23' Alıntı:
evet hocam ilerde birgün çocuk falan olursa allah nasip kısmet ederse nasıl olur bilmiyorum iyice sıkışacak
1 yaşından sonra çocuk koca evde bile sıkılıyor ki küçük ev daha bunaltıcı olabilir... oda sıyası artınca çocuğun biraz orda biraz burda vakit geçirmesi nisbeten iyi oluyor benmi ki öyle :D

amerikan mutfağı da ayrı bir dert sürekli temiz olmalı mutfak.. kokusu, tencere tava hatta makine sesi bitmez bekarken 1 yıl kaldım hem küçük hemde amerikan mutfaklı bir evde de şimdi kesinlikle uzak durururum..

Öncelikle hayırlı olsun, 2 sene önce büyük olan kiralık evden küçük olan kendi evimize taşındık ve ailece depresyona girdik, kesinlikle tavsiye etmiyorum küçük evi hele ki 2+1 miş, iyi bir kiracı bulup kiraya vermenizi öneririm. Şimdi evimizi sattık ve ev bakıyoruz, paramıza göre bulamazsak kiraya çıkacağız. Tabi bu durumda da hem ev sahibi hem de kiracı ile uğraşmak var. :?

4+1 den şaşmayın derim
Anne babanın bir rahatsızlığı olur da sürekli yanınızda kalması gerekebilir ileride. (Allah yaşatmasın.)

arkadaşlar sizlere sormuştum ve taşınıyorum sebebi ise tamamen maddiyat,
eşim askere gidecek annemin yanında kalacağım bir süre en azından eşyaların orada kalması iyi olur küçük ama seviyorum evi şirin:)ne yapalım hayırlısı

BBNET
Geri