Küçük bir program isteği

Kodla Büyü

musto44

Üye
Merhaba arkadaslar. Ufak bir program istegim var sizlerden. Bilgisayarimin her gun istedigim saatte kapanmasini istiyorum. Fakat tek bir ayrinti hafta ici farkli , hafta sonu farkli saatte kapanmasini istiyorum. Birde bilgisayar acildiginda otomatik calissin istiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

yok benim prg hep aynı saatte kapatıyormuş standart :) google da aratırsan belki dediğin gibi bir prg bulabilirsin

musto44' Alıntı:
Merhaba arkadaslar. Ufak bir program istegim var sizlerden. Bilgisayarimin her gun istedigim saatte kapanmasini istiyorum. Fakat tek bir ayrinti hafta ici farkli , hafta sonu farkli saatte kapanmasini istiyorum. Birde bilgisayar acildiginda otomatik calissin istiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Birşeyler yazdım. Hata verirse ya da düzgün çalışmazsa buraya yazın düzeltmeye çalışırım.

***Not: Programa yeni özellikler eklediğim için eski programı silip yenisini yükledim.

Ekli dosyalar

pwd' Alıntı:
musto44' Alıntı:
Birşeyler yazdım. Hata verirse ya da düzgün çalışmazsa buraya yazın düzeltmeye çalışırım.

çok teşekkür ediyorum. Şimdi indirdim. Norton tehdit dedi sildi ama. geri yükledim. Deneme aşamasındayım. Bilgilendirme yaparım. Tekrar teşekkürler.

musto44' Alıntı:
çok teşekkür ediyorum. Şimdi indirdim. Norton tehdit dedi sildi ama. geri yükledim. Deneme aşamasındayım. Bilgilendirme yaparım. Tekrar teşekkürler.
Programda birkaç değişiklik yaptım ve yeniden gönderdim. Yukarıdan yeniden indirirseniz yeni özellikleri kullanabilirsiniz.

Norton büyük ihtimalle program bilgisayarı kapatmaya çalıştığından tehdit olarak algılamıştır. Dosyayı virustotal sitesinden taratabilirsiniz. Ben tarattım. Sonucu aşağıdaki bağlantıya tıklayarak görebillirsiniz ya da siz virustotalde tekrar taratabilirsiniz.

https://www.virustotal.com/tr/file/5d24 ... 398377623/

Advanced System Care programının Otomatik PC kapatıcı kısmı çok güzel çalışıyor tavsiye ederim...

yolcuhan' Alıntı:
Hocam güzel ve pratik olmuş. Teşekkürler.
Acep hangi dilde yazdınız?

C# ile yazdım. Aslında öğrenmeye çalışıyorum. Programlama konusunda bilgim çok az. Böyle birşeyler yaza yaza kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

pwd' Alıntı:
yolcuhan' Alıntı:
Hocam güzel ve pratik olmuş. Teşekkürler.
Acep hangi dilde yazdınız?

C# ile yazdım. Aslında öğrenmeye çalışıyorum. Programlama konusunda bilgim çok az. Böyle birşeyler yaza yaza kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
İyi yapıyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

BBNET
Geri