jQuery Slider,Tarih,Tab,FotoGaleri Transparan2 Okul Temam V6

Kodla Büyü
xorcistforyou' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:
ajax ile içeriğin gösterilmesini yanlış buluyorum. ajax google indekslemelerinde sorun çıkartabiliyor. ajax gerektiği yerde kullanılmalı, yoksa dezavantaj yaratır.
duyurular, okulumuz, kadromuz, vs...'de kullanılmış.
Hocam ajax değil bu jquery.. entegreli olarakta kullanılıyor ama ajax bunlarda kullanılmamış..

Ayrıca;
Dosyalar inerken sorunsuz iniyor. Ne ile indiyorsunuz anlamadım.. Az önce test ettim şifre girdikte nsonra sorunsuz çalıştırdım bilgisayarda...

Hocam kastettiğin bu rar şifresi nerede ? Bulamıyorum bir türlü

Rüzgara Karşı' Alıntı:
xorcistforyou' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:
xorcistforyou' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:
ajax ile içeriğin gösterilmesini yanlış buluyorum. ajax google indekslemelerinde sorun çıkartabiliyor. ajax gerektiği yerde kullanılmalı, yoksa dezavantaj yaratır.
duyurular, okulumuz, kadromuz, vs...'de kullanılmış.
Hocam ajax değil bu jquery.. entegreli olarakta kullanılıyor ama ajax bunlarda kullanılmamış..
hocam jquery zaten bir ajax kütüphanesi :lol:

Sayın Hocam, jQuery'nin kendi sitesinden alıntı yapıyorum ::

jQuery is a new kind of JavaScript Library.

jQuery is a fast and concise JavaScript Library that simplifies HTML document traversing, event handling, animating, and Ajax interactions for rapid web development. jQuery is designed to change the way that you write JavaScript.
http://wiki.jquery-tr.com/JQuery_nedir_%3F
ayrıca söylediklerin seo konusunda birşeyi değiştirmiyor hocam
seni ikna edebildim mi hocam? söylediklerimi kanıtlayabilirim,
senin okul sitendeki türkçe öğretmeni "osman danışman" (personelimiz sayfasında) yazısı indekslenmiyor.
http://www.google.com.tr/#hl=tr&q=osman ... ba09ad5857

1. verdiğin wiki linki uyduruktan bir şey hocam, jquery ana sayfası varken "has kaynak"...
2. Bunu zaten biliyoruz seo uyumlu olmadığını ama kullanılan kodlaa yönetemleri ile SEO friendly kodlar yazılabiliyor jQuery'de... Ajax'la ilgilenmediğim için ajax'ta bole bişi varmı bilmiyorum..
3. Ayrıca çok basit düzeyde javascript kodları örümcekler tarafından okunabiliyor.. "ekstra"

not: gülmeden önc araştırmayı unutmayalım...

xorcistforyou' Alıntı:
1. verdiğin wiki linki uyduruktan bir şey hocam, jquery ana sayfası varken "has kaynak"...
2. Bunu zaten biliyoruz seo uyumlu olmadığını ama kullanılan kodlaa yönetemleri ile SEO friendly kodlar yazılabiliyor jQuery'de... Ajax'la ilgilenmediğim için ajax'ta bole bişi varmı bilmiyorum..
3. Ayrıca çok basit düzeyde javascript kodları örümcekler tarafından okunabiliyor.. "ekstra"

not: gülmeden önc araştırmayı unutmayalım...
hocam o verdiğim sayfa gayet sağlam bir kaynak emin ol, ayrıca o sitenin pagerank değeri 3.
ajax seo konusunda sorun çıkarabiliyor, bunlardan biri de temandaki tab uygulaması
hocam söylediklerimde yanlış birşey görmüyorum ama sen niye bu kadar alındın anlamıyorum ?...

Güzel site yapamayan arkadaşlar için bulunmaz nimetsiniz sayın hocam. Arkadaşlara duyurulur.
Emeğinize sağlık.

BBNET
Geri