Yeni okul tema tasarımım ve yeni transparan şablonuyla V6 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.
V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
Temanın Özellikleri:
-----------------------
1. 3 sütundan oluşan tasarımı bana ait olan transparan şablon tasarımım.
2. Anasayfada jQuery destekli haber bantı hazırlanmıştır.
3. Menulerde hangi sayfada olduğunu gösteren seçili özelliği ve fare üzerinde özelliği ekledim.
4. jQuery tab özelliği kullanarak personel resimleri ve okul tarihçe-vizyon-misyon seçenekleri gösterilmektedir.
5. Yine okul adını HTML kodları içerisinden değiştirebilirsiniz.
6. Gösterişli ve şık personel - okul - rehberlik sayfaları.
7. IE ve Firefox'ta dağılmadan site görüntülenmektedir.
8. Okul resimleri sayfasında otomatik ve manuel geçişli foto galeri jQuery eklentisi vardır.
internet üzerinden önizleme için : Buraya Tıklayın ...
NOT: Bundan sonra biraz mola veriyoruz tasarımlarımıza
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.
V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
Temanın Özellikleri:
-----------------------
1. 3 sütundan oluşan tasarımı bana ait olan transparan şablon tasarımım.
2. Anasayfada jQuery destekli haber bantı hazırlanmıştır.
3. Menulerde hangi sayfada olduğunu gösteren seçili özelliği ve fare üzerinde özelliği ekledim.
4. jQuery tab özelliği kullanarak personel resimleri ve okul tarihçe-vizyon-misyon seçenekleri gösterilmektedir.
5. Yine okul adını HTML kodları içerisinden değiştirebilirsiniz.
6. Gösterişli ve şık personel - okul - rehberlik sayfaları.
7. IE ve Firefox'ta dağılmadan site görüntülenmektedir.
8. Okul resimleri sayfasında otomatik ve manuel geçişli foto galeri jQuery eklentisi vardır.
internet üzerinden önizleme için : Buraya Tıklayın ...
NOT: Bundan sonra biraz mola veriyoruz tasarımlarımıza