jQuery Slider,Tarih,Tab,FotoGaleri Transparan2 Okul Temam V6

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni okul tema tasarımım ve yeni transparan şablonuyla V6 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html

Temanın Özellikleri:
-----------------------

1. 3 sütundan oluşan tasarımı bana ait olan transparan şablon tasarımım.

2. Anasayfada jQuery destekli haber bantı hazırlanmıştır.

3. Menulerde hangi sayfada olduğunu gösteren seçili özelliği ve fare üzerinde özelliği ekledim.

4. jQuery tab özelliği kullanarak personel resimleri ve okul tarihçe-vizyon-misyon seçenekleri gösterilmektedir.

5. Yine okul adını HTML kodları içerisinden değiştirebilirsiniz.

6. Gösterişli ve şık personel - okul - rehberlik sayfaları.

7. IE ve Firefox'ta dağılmadan site görüntülenmektedir.

8. Okul resimleri sayfasında otomatik ve manuel geçişli foto galeri jQuery eklentisi vardır.

internet üzerinden önizleme için : Buraya Tıklayın ...

NOT: Bundan sonra biraz mola veriyoruz tasarımlarımıza :)

Ekli dosyalar

• sayfaalti.jpg
    sayfaalti.jpg
    25.2 KB · Görüntüleme: 4,010
  • prsnl.jpg
    prsnl.jpg
    118.7 KB · Görüntüleme: 4,010
  • okl.jpg
    okl.jpg
    102.6 KB · Görüntüleme: 4,010
  • oklgaleri.jpg
    oklgaleri.jpg
    108.5 KB · Görüntüleme: 4,010
  • indxtntm.jpg
    indxtntm.jpg
    151.2 KB · Görüntüleme: 4,011
  • okul-temasi-v6.rar
    okul-temasi-v6.rar
    500.3 KB · Görüntüleme: 1,075
hocam çalışmalarınıza baktım, gerçekten profosyonel olmuş. bu tasarımlarınızı kullanmamıza izniniz var mı?

tbasar' Alıntı:
hocam çalışmalarınıza baktım, gerçekten profosyonel olmuş. bu tasarımlarınızı kullanmamıza izniniz var mı?

Meta taglarını değiştirmeden kullanabilirsiniz.. Üzerinde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz..

ozgurozt' Alıntı:
şunu birde artistier ile joomla yapayım dedim mlsf olmadı. Teşekürler paylaşımın için

O işi bana bırak hocam. :) Vakit bulursam transparan temaları joomlaya dönüştürücem. "JOOMLA" forum bölümünden joomla temalarımı inceleyebilirsin

HOCAM CAHİLLİĞİME BAĞIŞLAYIN UTANARAK BİŞEY SORMAK İSTİYORUM. jQuery DENEN ŞEY TAM OLARAK NEDİR VE BEN DOSYAYI İNDİRDİM ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIM. FRONTPAGE 2007 DE AÇTIM AMA DÜZENLENECEK HALDE ÇIKMADI. TASARIMI ÇOK BEĞENDİM İZİN VERİRSENİZ DEĞİŞİKLİK YAPARAK KULLANMAK İSTİYORUM. YALNIZ ÜZERİNDE NASIL DEĞİŞİKŞLİK YAPACAM BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM. TABİ İZİN VERİRSENİZDE SEVİNİRİM

hocam gerçekten çok güzel olmuş.. ama üzerinde değişiklik yapamadım..yardımcı olur musunuz?tasarımınızı kullanmak istiyorum:)

hocam hepside harika elinize sağlık zaman olursa kesin okulun sitesini bunlardan biri ile değiştireceğim :++:

ajax ile içeriğin gösterilmesini yanlış buluyorum. ajax google indekslemelerinde sorun çıkartabiliyor. ajax gerektiği yerde kullanılmalı, yoksa dezavantaj yaratır.
duyurular, okulumuz, kadromuz, vs...'de kullanılmış.

Rüzgara Karşı' Alıntı:
ajax ile içeriğin gösterilmesini yanlış buluyorum. ajax google indekslemelerinde sorun çıkartabiliyor. ajax gerektiği yerde kullanılmalı, yoksa dezavantaj yaratır.
Hocam ajax değil bu jquery.. entegreli olarakta kullanılıyor ama ajax bunlarda kullanılmamış..

Ayrıca;
Dosyalar inerken sorunsuz iniyor. Ne ile indiyorsunuz anlamadım.. Az önce test ettim şifre girdikte nsonra sorunsuz çalıştırdım bilgisayarda...

xorcistforyou' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:
Hocam ajax değil bu jquery.. entegreli olarakta kullanılıyor ama ajax bunlarda kullanılmamış..
hocam jquery zaten bir ajax kütüphanesi :lol:

Rüzgara Karşı' Alıntı:
xorcistforyou' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:

Sayın Hocam, jQuery'nin kendi sitesinden alıntı yapıyorum ::

jQuery is a new kind of JavaScript Library.

jQuery is a fast and concise JavaScript Library that simplifies HTML document traversing, event handling, animating, and Ajax interactions for rapid web development. jQuery is designed to change the way that you write JavaScript.

xorcistforyou' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:
xorcistforyou' Alıntı:
Rüzgara Karşı' Alıntı:

Sayın Hocam, jQuery'nin kendi sitesinden alıntı yapıyorum ::

jQuery is a new kind of JavaScript Library.

jQuery is a fast and concise JavaScript Library that simplifies HTML document traversing, event handling, animating, and Ajax interactions for rapid web development. jQuery is designed to change the way that you write JavaScript.
http://wiki.jquery-tr.com/JQuery_nedir_%3F
ayrıca söylediklerin seo konusunda birşeyi değiştirmiyor hocam

BBNET
Geri