jQuery Slider,Tarih,Tab,FotoGaleri Transparan Okul Temam V5

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni okul tema tasarımım ve yeni transparan şablonuyla V5 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html

Temanın Özellikleri:
-----------------------

1. Önceden tasarladığım şık ve gösterişli bannerımı yeniden düzenledim.

2. 2 sütundan oluşan tasarımı bana ait olan transparan şablon tasarımım.

3. Yeni menü düzenine geçtim ve yatay menü şeklinde hazırladım.

4. Anasayfada jQuery hover destekli yazı üstüne gelice değişen resimli haber bantı hazırlanmıştır.

5. Menulerde hangi sayfada olduğunu gösteren seçili özelliği ve fare üzerinde özelliği ekledim.

6. jQuery Coda-Slider kullanarak personel resimleri ve okul tarihçe-vizyon-misyon seçenekleri kayarak gösterilmektedir.

7. Yine okul adını HTML kodları içerisinden değiştirebilirsiniz.

8. Gösterişli ve şık personel - okul - rehberlik sayfaları.

9. IE ve Firefox'ta dağılmadan site görüntülenmektedir. Ayrıca eklediğim kod ile Firefox'da Sitemin bazı yerleri kenarları yuvarlatılmış olarak görünmektedir.

10. Okul resimleri sayfasında otomatik ve manuel geçişli foto galeri jQuery eklentisi vardır.

NOT: Bundan sonraki tasarımlarımda joomlaya başlıyoruz... Sabırla Bekleyiniz!!! :)

Ekli dosyalar

• sayfaalti.jpg
    sayfaalti.jpg
    17.5 KB · Görüntüleme: 2,906
  • rhbrlk.jpg
    rhbrlk.jpg
    94.4 KB · Görüntüleme: 2,906
  • prsnl.jpg
    prsnl.jpg
    48.5 KB · Görüntüleme: 2,906
  • okl.jpg
    okl.jpg
    56.1 KB · Görüntüleme: 2,906
  • okulgaleri.jpg
    okulgaleri.jpg
    93.8 KB · Görüntüleme: 2,906
  • indxtantm.jpg
    indxtantm.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 2,906
  • Okul-Teması-V5.rar
    Okul-Teması-V5.rar
    1.2 MB · Görüntüleme: 915
Elinize sağlık hocam 5 temanızı da inceledim, gayet hoş. Bu temayı kullanmak istesem arka plan rengini nasıl değiştirebilirim,

betulkirmizilar' Alıntı:
Elinize sağlık hocam 5 temanızı da inceledim, gayet hoş. Bu temayı kullanmak istesem arka plan rengini nasıl değiştirebilirim,

Arkaplanı photoshop'ta değiştirilmeyecek şekilde hazırladım. Bundan dolayı değişiklik yapamıyoruz hocam.. Yeni beyaz transparan bir şablon yapmayı düşünüyorum.. Takip edin hocam açtığım tema konularını..

hocam emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım ihtiyacım olan bir kaynak tekrar teşekkürler

xorcistforyou' Alıntı:
betulkirmizilar' Alıntı:

Arkaplanı photoshop'ta değiştirilmeyecek şekilde hazırladım. Bundan dolayı değişiklik yapamıyoruz hocam.. Yeni beyaz transparan bir şablon yapmayı düşünüyorum.. Takip edin hocam açtığım tema konularını..

teşekkürler hocam, bekliyorum yeni temalarınızı. Kolay gelsn

Bu temamnın body bolumunde kullandığım mavi temayı biraz karanlık gösterdiği için yeni bir düzenleme ile tekrar yayınlayacağım. Bekleyiniz!!! :)

BBNET
Geri