jQuery Slider,Tarih,Tab,FotoGaleri Transparan Okul Tema V5.1

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Daha önce tasarladığım V5'in arkaplanını ve bazı özelliklerini değiştirerek V5.1 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
V6 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan2-okul-temam-v6-t38208.html

Joomla Temamı incelemek için: joomla-f70/kod-adi-antares-1-joomla-1-5-15-okul-temam-sorunsuz-t38019.html

Temanın Özellikleri:
-----------------------

1. Önceden tasarladığım şık ve gösterişli bannerımı yeniden düzenledim.

2. 2 sütundan oluşan tasarımı bana ait olan transparan şablon tasarımım.

3. Yeni menü düzenine geçtim ve yatay menü şeklinde hazırladım.

4. Anasayfada jQuery hover destekli yazı üstüne gelice değişen resimli haber bantı hazırlanmıştır.

5. Menulerde hangi sayfada olduğunu gösteren seçili özelliği ve fare üzerinde özelliği ekledim.

6. jQuery Coda-Slider kullanarak personel resimleri ve okul tarihçe-vizyon-misyon seçenekleri kayarak gösterilmektedir.

7. Yine okul adını HTML kodları içerisinden değiştirebilirsiniz.

8. Gösterişli ve şık personel - okul - rehberlik sayfaları.

9. IE ve Firefox'ta dağılmadan site görüntülenmektedir. Ayrıca eklediğim kod ile Firefox'da Sitemin bazı yerleri kenarları yuvarlatılmış olarak görünmektedir.

10. Okul resimleri sayfasında otomatik ve manuel geçişli foto galeri jQuery eklentisi vardır.

YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER
---------------------------

1. Body bölümünde kullanılan arkaplan rengi kaldırılarak temadaki koyuluk kaldırıldı.

2. Yan dikey menü başlıklarının arkaplanı resmi değiştirildi ve menülere simge eklendi.

3. Yatay ve dikey menüde saydamlık değerleri değiştirildi.

4. Şablon kodlamısında ufak bir değişiklik yapıldı.

5. Firefox'ta çalışmayan haber bantı çalışır hale getirildi.

İnternet üzerinden önizleme yapmak için : Buraya Tıklayınız

Ekli dosyalar

• v5-1.jpg
    v5-1.jpg
    317.3 KB · Görüntüleme: 2,617
  • Okul-Teması-V5.1.rar
    Okul-Teması-V5.1.rar
    834.1 KB · Görüntüleme: 585
BBNET
Geri