Jquery slider, FotoGaleri,Tab,Tarih Destekli Okul Teması V7

Kodla Büyü

xorcistforyou

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni okul tema tasarımım "genel amaçlıda kullanılabilir" ve yuvarlak kenarlı şablonuyla V7 ile karşınızdayım.
Yine tamamiyle resimlerin, şablonun, html ve css kodlamanın bana ait olduğu bir tasarım geliştirdim.

V1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temasi-t35587.html
V2 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tab-tarih-fotogaleri-destekli-okul-temam-v2-t36424.html
V3 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v3-t36981.html
V4 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-fotogaleri-tab-tarih-destekli-okul-temam-v4-t37466.html
V5 Transparan Tema incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-temam-v5-t37803.html
V5.1 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan-okul-tema-v5-1-t38693.html
V6 incelemek için : template-icon-gif-png-f110/jquery-slider-tarih-tab-fotogaleri-transparan2-okul-temam-v6-t38208.html

Joomla Antares V0 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-joomla-1-5-15-okul-temam-gule-gule-kullanin-t37187.html
Joomla Antares V1 incelemek için : joomla-f70/kod-adi-antares-1-joomla-1-5-15-okul-temam-sorunsuz-t38019.html

Temanın Özellikleri:
-----------------------

1. Önceden tasarladığım şık ve gösterişli bannerımı biraz elden geçirdim.

2. 2 sütundan oluşan, tasarımı bana ait olan yuvarlak kenarlı şablon oluşturdum.

3. Yeni yatay ve dikey menü şeklinde hazırladım.

4. Anasayfada yazı üstüne gelice değişen resimli haber bantı hazırlanmıştır. Haber başlıklarının arkasına arkaplan eklenmiştir.

5. Menulerde hangi sayfada olduğunu gösteren seçili özelliği ve fare üzerinde özelliği bulunmaktadır.

6. jQuery Tab kullanarak personel resimleri ve okul tarihçe-vizyon-misyon seçenekleri gösterilmektedir.

7. Yine okul adını HTML kodları içerisinden değiştirebilirsiniz.

8. Gösterişli ve şık personel - okul - rehberlik sayfaları.

9. IE ve Firefox'ta dağılmadan site görüntülenmektedir.

10. Okul resimleri sayfasında otomatik ve manuel geçişli foto galeri jQuery eklentisi vardır.
İnternet Üzerinden Önizleme İçin : Buraya Tıklayınız...

Ekli dosyalar

• sayfaalti.jpg
    sayfaalti.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 2,716
  • oklgaleri.jpg
    oklgaleri.jpg
    174.9 KB · Görüntüleme: 2,716
  • anasayfa.jpg
    anasayfa.jpg
    251.3 KB · Görüntüleme: 2,716
  • Okul-Teması-V7.rar
    Okul-Teması-V7.rar
    724.3 KB · Görüntüleme: 880
sayın hocam hangi programı kullanarak düzenlemektesiniz bu tasarımları. ben dreamwaver de açıyorum yanlız hepsi birbirine girmiş durumda ayıklayıp çözmekde biraz zorluk çekiyorum.

Nereleri birbirine girmiş durumda.. Kodların hepsi açık ve açıklamalı Dreamweaver CS4'te yapılmıştır hepsi..

fatih hocam temaları okul sitemizde kullanabilirmiyiz yada bazı kısımlarını okula yeni site yapmam lazımda

istersen olduğu gibi yada değiştirerek kullanabilirsin hocam..
meta taglarını editlemezsen sevvinirim...

Sayın hocam he manki gibi süper.
Lakin yatay menüde zemin koyu renk olduğu için seçili ve rollover menü yazıları zor görünüyor. her zaman beyaz olsa tam görünür.

Onu bilerek transparan olarak ayarladım.. Değişik görünmesi açısından.. Renk uyumu bozulmasın diye..

Teşekkur ederim..

hocam elinize sağlık. verdiğiniz şablonları kullanıyoruz kullanım için herhangi bir şartınız yok değil mi?

BBNET
Geri