Wordpress temalarına olan ilgim artınca dayanamadım, bende benzer bir tasarımı kendi fikirlerimden yola çıkarak 2. bir tema daha oluşturdum. Bu temayı 7 farklı şekilde kullanabilme imkanımızda bulunmaktadır. aşağıdaki resimdeki gibi...
Okul Tema v13 incelemek için : TIKLA
V14 ÖNİZLEME TIKLAYINIZ
TEMANIN ÖZELLİKLERİ
1. Temamız 988px genişliğinde ve 2 sütundan oluşmaktadır.
2. Burda örnek banner kullanımı ekli. Boş banner'ı "resimler" klasöründe bulabilirsiniz.
3. jQuery coin slider kullanılarak haber bantı oluşturdum. Scripti biraz modifiye ettim burda.
4. Personel ve okul sayfalarında kendi yazdığım jQuery script ile akerdeon tarzında şık bir kullanım ekledim.
5. Thickbox kullanarak okul galeri sayfası hazırladım.
6. Haftanın bölümünüde siteyi daha çekici hale getirmek için , birde diğer tasarımlardan farklı olması amacıyla ekledim.
7. FF, Chrome ve IE'de sorunsuz çalışmaktadır. IE6 desteği yoktur.
8. FF ve Chrome için CSS3 kodları ekleyerek görsellik kattım.
9. "bos-sablon.html" adında boş bir şablon dosyası içindedir. Yeni ekleyeceğiniz sayfaları bu şablonu kullanarak hazırlayabilirsiniz.
10. Haber arşiv sayfası ekledim eski haberleri buraya yazmanız için.
NOT: IE7 testi yapamadım. Bazı görsel aksaklıklar oluşabilir.
TEMA DEĞİŞİMİ NASIL YAPILACAK ?
1. "FTHTEMA.CSS" dosyasını açtıktan sonra "yatay menu kodları" başlığını buluyoruz.
2. Aşağıdaki kod bloğunda "m-bar3.jpg" kısmını "m-bar1.jpg ... m-bar7.jpg" şeklinde değiştiriyoruz.
3. Aşağıdaki kod bloğunda "m3.jpg" kısmını "m1.jpg ... m7.jpg" şeklinde değiştiriyoruz.
4. Bu şekilde tema değişikliklerini ayarlayabiliyoruz.
Okul Tema v13 incelemek için : TIKLA
TEMANIN ÖNİZLEMESİDiğer çalışmalarıma ulaşmak ve incelemek için imzamdaki linki kullanabilirsiniz...
V14 ÖNİZLEME TIKLAYINIZ
TEMANIN ÖZELLİKLERİ
1. Temamız 988px genişliğinde ve 2 sütundan oluşmaktadır.
2. Burda örnek banner kullanımı ekli. Boş banner'ı "resimler" klasöründe bulabilirsiniz.
3. jQuery coin slider kullanılarak haber bantı oluşturdum. Scripti biraz modifiye ettim burda.
4. Personel ve okul sayfalarında kendi yazdığım jQuery script ile akerdeon tarzında şık bir kullanım ekledim.
5. Thickbox kullanarak okul galeri sayfası hazırladım.
6. Haftanın bölümünüde siteyi daha çekici hale getirmek için , birde diğer tasarımlardan farklı olması amacıyla ekledim.
7. FF, Chrome ve IE'de sorunsuz çalışmaktadır. IE6 desteği yoktur.
8. FF ve Chrome için CSS3 kodları ekleyerek görsellik kattım.
9. "bos-sablon.html" adında boş bir şablon dosyası içindedir. Yeni ekleyeceğiniz sayfaları bu şablonu kullanarak hazırlayabilirsiniz.
10. Haber arşiv sayfası ekledim eski haberleri buraya yazmanız için.
NOT: IE7 testi yapamadım. Bazı görsel aksaklıklar oluşabilir.
TEMA DEĞİŞİMİ NASIL YAPILACAK ?
1. "FTHTEMA.CSS" dosyasını açtıktan sonra "yatay menu kodları" başlığını buluyoruz.
2. Aşağıdaki kod bloğunda "m-bar3.jpg" kısmını "m-bar1.jpg ... m-bar7.jpg" şeklinde değiştiriyoruz.
Kod:
#menubar { position:relative;
display:block;
text-align:left;
height:40px;
width:988px;
margin:0; padding:0;
background:#e8e8e8 url(../resimler/m-bar3.png) no-repeat top;
}
3. Aşağıdaki kod bloğunda "m3.jpg" kısmını "m1.jpg ... m7.jpg" şeklinde değiştiriyoruz.
Kod:
.slmenu h1 {
color:#fff;
font:normal 12px "Lucida Sans Unicode", "Lucida Grande", sans-serif;
height:50px;
line-height:50px;
letter-spacing:1px;
margin:0;
padding:0px 0px 0px 20px;
background:transparent url(../resimler/m3.jpg) no-repeat left top;
display:block;
text-shadow:1px 1px 0 #555;}
4. Bu şekilde tema değişikliklerini ayarlayabiliyoruz.
Kod:
ŞİFRE : fatihets