Joomlada template yükleyince modüller otomatik yükleniyor mu

Kodla Büyü

fatihflies

Aktif Üye
Arkadaşlar Joomlada template yükleyince modülleri de otomatik olarak yükleniyor mu? Yoksa modülleri de ayrı ayrı sağdan soldan mı bulacağız?

mevcut temanın üzerine yeni bir tema yüklemeden bahsediyorsan ekstradan modülleri yüklemene gerek yok. modül pozisyonların aynıysa modüllerde yeni temanda otomatik olarak görünür

yok ben sıfırdan joomla kurduğumda diyorsan eğer:
evet modülleride tek tek joomla sitene eklemen gerekir.
sitede verilmişti okullar için modül ve bileşenler diye

Hocam şimdi sıfırdan hostinge kaynak dosyaları yükledim.Şablonu aktif hale getirdim.Modül yöneticisinden hiçbiri gözükmüyor.Halbuki hostinge yüklenen kaynak dosyalarındaki modül klasöründe hepsi klasör şeklinde mevcut.Klasörün birini zip haline çevirip yüklemeye çalıştım.Onu da kabul etmedi velet. Uğraşıyorum bakalım.

Arkadaşlar soruma cevabı olan yok mu? Yani temayı yükledim.Fakat modüllerin hiçbiri gözükmüyor.Halbuki quickstart klasöründe modüllerin klasör hali mevcut.Onları modüls klasörüne de attım.Yine yönetici panelinden göremiyorum.Herhalde modüllerin isimlerini tek tek interdetten arayacak gibiyim.

fatihflies' Alıntı:
Arkadaşlar soruma cevabı olan yok mu? Yani temayı yükledim.Fakat modüllerin hiçbiri gözükmüyor.Halbuki quickstart klasöründe modüllerin klasör hali mevcut.Onları modüls klasörüne de attım.Yine yönetici panelinden göremiyorum.Herhalde modüllerin isimlerini tek tek interdetten arayacak gibiyim.

JOOMLA KURULUMU SIRASINDA "ÖRNEK VERİYİ KUR"madıysanız hiçbirini göremezsiniz hepsini tek tek kendinizin kurması gerekir. Ya da diğer arkadaşların dediği gibi içnde modülleri olan bir template kurmalısınız......

BBNET
Geri