joomlada anketim çıkmıyor ve tema nasıl değiştirilir

Kodla Büyü

mutluaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar joomla ile bende yeni tanıştım. bazı yerleri silme yükleme falan yapmaya başladım. bu arada bütün joomla modülleri yükleyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürler. öğrendikçe kullanacağım bende. gelelim sorunuma :
1) arkadaşlar yeni anket yaptım. yayına koydum fakat görüntülenmiyor bi türlü. sorun ne olabilir. ( joomla 1.5.x için)
2) arkadaşlarımızın yüklediği veya bizim bulduğumuz yeni temayı nasıl yayına koyacam arkadaşlar. birde bu yüklenen temalarda sadece banner resmi değişik başka hiçbir değişiklik yok. okonuda da örnek çalışmaları yollarsanız seviniriz.
herkese saygılar. emeğinize teşekkürler

Oluşturduğunuz anketi yayınlamak için modüllere gelin. Burda anket modülü bulun. Bulduktan sonra üzerine tıklayın sonra sağ tarafta özelliklerden anketi seçmeniz gerekiyoruz seçip kaydedin. Bu işlemlerden sonra yeni anketiniz yayınlanacaktır.

teşekkürler hasari hocam. olduu :alkis:
peki 2. sorumun cevabı nedir? nasıl yükleyecem yeni site temasını.
birde banner değiştirmek istiyorum nasıl yapacam hocam?
şimdiden teşekkürler. olacak olacak bu iş . inşallah. her şey yavaş yavaş.

mutluaya' Alıntı:
teşekkürler hasari hocam. olduu :alkis:
peki 2. sorumun cevabı nedir? nasıl yükleyecem yeni site temasını.
birde banner değiştirmek istiyorum nasıl yapacam hocam?
şimdiden teşekkürler. olacak olacak bu iş . inşallah. her şey yavaş yavaş.

Modül Kur-Kaldır bölümünden yükleyeceksin temayı. Sonra da onu varsayılan tema yapacaksın.

Banner'i değiştirmek için header.jpg resmini değiştirmen gerekli. Yanılmıyorsam templates-ilgili templates-images klasörünün içinde olacaktı.

Notice: Undefined offset: 1 in C:\Program Files\EasyPHP5.3.0\www\modules\mod_bunlaribil\yardim.php on line 41

Notice: Undefined offset: 2 in C:\Program Files\EasyPHP5.3.0\www\modules\mod_bunlaribil\yardim.php on line 42

Kutup ayıları solaktır.

modülde aynen bu yazıyor nedeni nedir acaba? bir bilginiz varmı arkadaşlar.

ya arkadaşlar ben sitenin başlığındaki logo kısmını değiştirmek istiyorum okulumun adını koyacağım mesela. İşt onu nasıl yapacağım. Bir resim hazırlayıp oraya koymak istiyorum. header kısmına resim koydum ama nasıl seçecem nerden bulacam bilmiyorum. şimdiden teşekkürler.

mutluaya' Alıntı:
ya arkadaşlar ben sitenin başlığındaki logo kısmını değiştirmek istiyorum okulumun adını koyacağım mesela. İşt onu nasıl yapacağım. Bir resim hazırlayıp oraya koymak istiyorum. header kısmına resim koydum ama nasıl seçecem nerden bulacam bilmiyorum. şimdiden teşekkürler.
Site yayındayken, değiştirmek istediğiniz logo-resim herneyse üzerine sağ tıklayıp kısayolu (resmin konumunu) kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın. (/arkaplanı göster derseniz de aynı sonuca ulaşabilirsiniz )logonun adresine bakıp, ftp den aynı yere aynı boyutta istediğiniz resmi koyun..
örnek: http :// www .si tea di.com/templates/siteground99/images/banner.png
siteround99->tema nızın adı.
%99 template-->images-->aradığımız dosya.. logo.png, header.jpg, banner.png vs dir.

şimdi logoyu oraya koydum. fakat logo yerinin yarısı siyah yarısında ise benim logo var. okul başlığının olduğu resim yani. tam olarak bu resmi nasıl yayacaz başlık alanına arkadaşlar. teşekkürler

BBNET
Geri