joomla'da alt menü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mabel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mabel

Aktif Üye
arkadaşlar eklemiş olduğum alt menüleri admin panelinde göremiyorum!Alt menü başarıyla eklendi diyor ama panelde görünmüyor.sorun neden kaynaklanıyor olabilir?çıkamadım işin içinden,yardım lütfen :(

eklentiler-modül yöneticisi-ana menü

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    21.1 KB · Görüntüleme: 723
kalelibilişim' Alıntı:
menü ögesi kökünü dogru seçtiğine eminmisin.

menü öğesi kökünü doğru seçtin mi derken? hocam kusura bakmayın yeni öğreniyorum da joomla'yı;( çizgi tagem videolarını izleyerek bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor alt menü;(

mabel' Alıntı:
kalelibilişim' Alıntı:
menü ögesi kökünü dogru seçtiğine eminmisin.

menü öğesi kökünü doğru seçtin mi derken? hocam kusura bakmayın yeni öğreniyorum da joomla'yı;( çizgi tagem videolarını izleyerek bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor alt menü;(

bir de hocam bendeki modüllerde iki tane ana menü modülü var.neden anlamadım.main menü adını ana menü yaptım,baktım iki tane ana menü var.birisini sileyim dedim yine olmadı.

karakartall' Alıntı:
menünün açılır menü olduğundan emin misiniz?

açılır menü diye ayrı bi modül mü eklemek gerekiyo? menü başlığına tıkladığımda alt menüleri göstermesi lazım. off yapamıyorum sinir oluyorum :(

buldum buldummmmmm çok şükür;)modül yöneticisinden menü modülündeki başlangıç seviyesini 1,son seviyeyi 2 yapınca düzeldi.ohh beee ;)) yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...

BBNET
Geri