joomlacı arkadaşlar yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fiyong
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

fiyong

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar joomla siteme erişim hatası aldıktan sonra ticket gönderdiğimde aldığım cevap :

"Web siteniz üzerinde aşırı kaynak kullanımı olduğu için projeniz sunucu tarafından otomatik olarak durdurulmaktadır. Eğer projeniz üzerinde iyileştirme işlemi yapmazsanız ilerleyen süreçlerde aynı problem tekerrür edebilir, bu problemi çözmek için VDS sunucu satın almanız veya projeniz üzerinde iyileştirme işlemi yapmanız gerekmektedir. https://www.isimtescil.net/sunucu/default.aspx Adresi üzerinden VDS sunucularımız hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. VDS sunucu üzerinde sadece tek bir proje çalışacağı için problem yaşamazsınız, çünkü tüm kaynakları tek bir proje kullanacaktır.Saygılarımızla."

lakin ben hiçbişiy anlamadım Anlamadığımıda söyledim cevap olarak

"Projeniz üzerinde aşırı Mysql kullanımı, dış kaynaklar üzerinden aşırı veri çekme gibi işlemler doğrudan kaynak kullanımı yaratmaktadır. Konuyla ilgili hesabınız kontrol edebilmeniz için aktif edilmiştir. İyi çalışmalar dileriz.Saygılarımla."

mesajını yolladılar ne yapmam gerekiyor düzeltebilmek için.

hocam sitenize bir google analitik kodu ekleyin
bir veri akışınızı izleyin ilk olarak
günlük ne kadar trafiğiniz var hangi sayfanıza
kimler ne kadar bakıyor vs öğreninin
o sayfalar üzerinde işlem yapın
cpaneldende trafiğe bakabilirsiniz.
yine açık olan bir bileşen falanda kurmuş olabilirsiniz
siteniz de video falan varsa youtubea ekleyip
ordan sitenize gömün.
veri trafiğiniz çokmuş, sunucu özellikleri yetmiyormuş
daha bir sunucuya geçin demişler.

Siteniz mesajda da bahsedildigi gibi cok ziyaret edilen bir site ise sunucunun özelliklerini yukseltmelisiniz. Sitenizi herhangi bir sayac ile gelen ziyaretcilerin sayısını alıyor musunuz?

Sayın Müşterimiz,Hesabınız aktif gözükmektedir, dosya izinlerinizi derleyerek projenizi yayınlayabilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.Saygılarımla

ana dizindeki bütün klasör ve dosyaları 755 yaptım ama yinede erişim hatası veriyor arkadaşlar site izinlerini kaç yapmam gerekiyor acaba.

isimtescilde bu durum normal benim eskiden 3-4 site vardı onlarda da o hatayı verdi, sitede sorun yok, sorun firmada
sitede hiçbir değişiklik yapmayıp firmayı değiştirseydin siten takır takır çalışırdı

k.cokol' Alıntı:
isimtescilde bu durum normal benim eskiden 3-4 site vardı onlarda da o hatayı verdi, sitede sorun yok, sorun firmada
sitede hiçbir değişiklik yapmayıp firmayı değiştirseydin siten takır takır çalışırdı

tavsiye edebileceğin firmalar varmı ? değiştireceğim zaten sürekli sıkıntı yaşıyorum isimtescilde çok kalitesiz bir firma kimseyede tavsiye etmem.

benim sunuucum var imzamdaki sitelerin hızlarını incele
1 gb alan, whm ve litespeed lisansı % 100 joomla uyumlu

BBNET
Geri